1. HABERLER

  2. MİZAH

  3. Tarihi Sevdiren Adam Bitlis’te

Tarihi Sevdiren Adam Bitlis’te

Araştırmacı-Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bitlis İl Müdürlüğünün misafiri olarak Bitlis’e geldi.

A+A-

Araştırmacı-Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bitlis İl Müdürlüğünün misafiri olarak Bitlis’e geldi.

Çınaraltı Söyleşileri kapsamında "Eski Vatan Gönül Coğrafyamız" konulu konferans, Bitlis İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşti.

Konferansta açılış konuşmasını Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Ali İhsan Körpe yaptı.

Ali İhsan Körpe konuşmasında; "Kredi Yurtlar Kurumu gençlerden oluşan bir ailedir. Geleceği inşa ederken gençlerin yetişmesinde önemli bir görev üstlenmekteyiz. Kurum olarak bu görevi hakkıyla yerine getirip gençlerimizin iyi yetişmelerinin yanı sıra vatana ve millete faydalı bireyler olmalarını arzu etmekteyiz. Böyle bir aile içinde bulunmaktan mutluluk duymaktayız" dedi.

Araştırmacı-Yazar Yavuz Bahadıroğlu ise, "Ülkemiz ayağa kalkarak yeniden bir diriliş ve inşa dönemine girmiştir. Tarihi serüven içerisinde mazlum milletler her daim yönünü Türkiye’ye dönmektedir. Gençler! Tarih geri döneni yazmaz; vazgeçmeyin, çalışın. Temellerine sahip çıkmayan nesillerin geleceği olmaz. Tarihte Anadolu’da yaşayan herkesin bir bütün olarak ortak hareket etmesi halinde Anadolu’da yeniden tüm mazlum milletleri kuşatacak yeni bir destan yazılacaktır" dedi.

Program sonunda, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bitlis İl Müdürü Ali İhsan Körpe tarafından Bahadıroğlu’na plaket takdim edildi.

dsc_0122-004.jpgdsc_0123-003.jpgdsc_0175-005.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4319 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.