1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Adilcevaz Hatuniye Yatılı Kız Kur’an Kursu Hafızlık Başvuruları Başladı

Adilcevaz Hatuniye Yatılı Kız Kur’an Kursu Hafızlık Başvuruları Başladı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde bulunan Hatuniye Yatılı Kız Kur'an Kursu, hafızlık yapmak isteyen kız öğrencilere yönelik başvuruları kabul etmeye başladı.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde bulunan Hatuniye Yatılı Kız Kur'an Kursu, hafızlık yapmak isteyen kız öğrencilere yönelik başvuruları kabul etmeye başladı.

Kursa başvuran öğrenciler öncelikle Kur'an-ı Kerim okuma ve okuduğunu anlama konusunda eğitim alacaklar. Daha sonra ise hafızlık eğitimi için gerekli olan telaffuz, mukabele ve ezber teknikleri öğretilecek.


Kursa kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin, kurumun belirlediği şartları yerine getirmesi gerekiyor. Adilcevaz Hatuniye Kız Kur'an Kursu Hafızlık programına başvurmak isteyen öğrenciler, doğrudan kurum yetkilileri ile iletişim kurarak başvuruda bulunabilirler.

Kurum, hafızlık eğitimi alan öğrencilere konaklama, yemek ve diğer ihtiyaçları konusunda da destek sağlıyor.

22 Mayıs 2023 tarihinde başlayan ön kayıt başvuruları 2 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek. Seçme sınavı 3 Haziran 2023 tarihinde Adilcevaz Hatuniye Yatılı Kız Kur’an Kursunda yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

- 8. Sınıfı bitirmiş olmak
- 17 yaşından büyük olmamak
- Kontenjanlarımız sınırlıdır

KURS İRTİBAT BİLGİLERİ

Dilber Çelik (Kurs Yöneticisi) – 0538 545 34 84
Üzeyir Akbaba (Dernek Mıuhasibi) – 0533 390 58 66


1684509576529.jpg
www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3476 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.