1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Ak Partili Kadınlardan Başkan Gürsoy’a Ziyaret

Ak Partili Kadınlardan Başkan Gürsoy’a Ziyaret

Ak Parti Antalya Kadın Kolları başkanı Esra Özkoç ve yönetim kurulu üyeleri, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u ziyaret etti.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Ak Parti Antalya Kadın Kolları başkanı Esra Özkoç ve yönetim kurulu üyeleri, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u ziyaret etti.

Çeşitli gezi programı ve temaslarda bulunmak üzere Bitlis’e gelen Ak Parti Antalya Kadın Kolları başkanı Esra Özkoç ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Bitlis Kadın Kolları başkanı Diba Zeydan ile birlikte Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret ettiler.

Bir süre burada sohbet eden Ak Partili kadınlara, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerinden bahsetti. 

Adilcevaz’ın doğal ve tarihi güzelliğiyle yaşanılabilecek güzel bir ilçe olduğuna değinen Başkan Gürsoy, "İlçemiz Süphan Dağı eteklerinde yer alan ve Van Gölü’ne kıyısı olan tarihi ve doğasıyla yeşille mavinin bir arada bulunduğu güzel bir ilçedir. İlçemiz tarihi yapıların ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Van Gölü’nde su kayağı yapılabilmekte ve aynı zamanda Süphan Dağı’na tırmanacak olan dağcılar içinde bir turizm merkezidir. İlçemizin tarıma ve hayvancılığa dayalı bir ekonomisi var. Tarım alanında ilçemizde dünyaca ünlü Adilcevaz cevizi yetiştirilmektedir. Buraya kadar geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim" dedi.

Ak Parti Antalya Kadın Kolları başkanı Esra Özkoç ise Adilcevaz’da bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, "Adilcevaz’a ilk defa geldik ve ilçenin güzelliğini ve tarihi yapılarını görmekten mutlu olduk. Burası gerçek görülmesi gereken yerlerdir" dedi.

Ak Partili kadınların ziyaretine başkanın eşi Kadriye Gürsoy'da eşlik ederek konuklarıyla yakından ilgilendi.

dsc_0032.20160620091447.jpg
dsc_0015.20160620091504.jpg
dsc_0004.20160620091522.jpg
dsc_0017.20160620092017.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2951 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.