1. HABERLER

  2. BİTLİS

  3. Vedat Demiröz Anneler Gününü Kutladı

Vedat Demiröz Anneler Gününü Kutladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vedat Demiröz, dünya var olduğundan bu yana en temel ve sonsuz sevginin, şefkatin, özverinin, sabrın, mücadelenin ve hoşgörünün sembolü olan en kutsal varlıklar olan annelerin baş tacı olduğunu belirtti.

Annelerin ailenin ve toplumun temeli olduğunu vurgulayan Demiröz, "Geleceğimizin de teminatı olan, birlik ve beraberliğimizin en büyük güvencesi annelerimizin hakkını ödemek mümkün değildir. Dünyanın en kutsal görevlerinden birini yerine getiren eli öpülesi annelerimiz cennetle müjdelenmiştir. Annelerimize emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük mutluluktur. Annelerimizi sadece Anneler Günü'nde değil, yaşamın her anında sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamalıyız. Bütün annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü'nü kutluyor; sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2015 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.