1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Van Gölü’nde 'Canavarı Gördük' İddiası

Van Gölü’nde 'Canavarı Gördük' İddiası

BİTLİS’in Adilcevaz ilçesinde Van Gölü sahilinde gezmeye çıkan iki arkadaş, Van Gölü canavarını gördüklerini iddia etti.

A+A-

video-004.jpgSalih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ, (Bitlis),(DHA)- BİTLİS’in Adilcevaz ilçesinde Van Gölü sahilinde gezmeye çıkan iki arkadaş, Van Gölü canavarını gördüklerini iddia etti.

Öğretmen olan eşiyle birlikte 6 ay önce Manisa’dan Adilcevaz’a gelen 30 yaşındaki Mehmet Şeşen, arkadaşıyla birlikte ilçeye 6 Kilometre uzaklıktaki bakım evi civarındaki kaynaktan içme suyu almaya çıktı. Ardından iki arkadaş, göl kenarında gezerken ilginç bir cismin gölde iz bırakarak hızlı bir şekilde hareket ettiğini gördüklerinde heyecanla hemen cep telefonlarına sarılıp cismi kayıt altına aldı.

Cep telefonu kamerasına da yansıyan görüntülerde cismin hızlı bir şekilde hareket ederek gözden kaybolduğu görüldü.

Demirören Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulunan Mehmet Şeşen, gördükleri cismin siyah renkte canlı ve parlak bir cisim olduğunu ifade ederek, bu cismin Van Gölü canavarı olabileceğini dile getirdi.

Şeşen, "Arkadaşımla birlikte Van Gölü’nün kenarına su doldurmak için gelmiştik. Çünkü buranın suyu çok temiz. Akşam üzeriydi güneş batmıştı ve gölün üzerine mehtap vuruyordu. O anda gölden sesler geldiğini duyduk ve dönüp baktığımızda çok hızlı giden büyük bir cisim gördük.  Ben aslen Manisalıyım yıllar önce Van Gölü’nde canavar olduğunu duymuştuk. Acaba dedik bu cisim canavar olabilir mi diye hemen telefonumuzla cismi çekmeye çalıştık. Gördüğümüz cisim hızlı bir şekilde saniyeler içerisinde geçti. Bu cisim bize ilginç geldiği için bizde hemen onu çekme gereği duyduk. Van Gölü canavarı diye hemen çektik onu. Ama bu cisim büyük bir balık mıydı başka bir şey miydi bilemiyorum ama büyük bir cisimdi" dedi.

456-(2)-004.jpgdsc_0003-028.jpgdsc_0008-031.jpgdsc_0014-032.jpgdsc_0018-021.jpgdsc_0023-034.jpgvideo-004.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 29197 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
6 Yorum