1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Belediye Personeline Kurumsal Kapasite Geliştirme Eğitimi

Belediye Personeline Kurumsal Kapasite Geliştirme Eğitimi

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) işbirliği ile belediye personeline kurumsal kapasite geliştirme eğitimi verilmeye başlandı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) işbirliği ile belediye personeline kurumsal kapasite geliştirme eğitimi verilmeye başlandı.

Adilcevaz Belediyesi, hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve çalışma verimliliğinin artırılması amacıyla belediye çalışanlarına yönelik hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor. Belediye meclisi toplantı salonunda verilen eğitime Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Başkan Yardımcısı İzzet Ekem, meclis üyeleri Fikri Ölçücü ve Necmettin Boz’un yanı sıra personel katıldı.

Halkla ilişkiler eğitim uzmanı Hülya Dinçel tarafından kurumsallaşma ve kurumsal Yönetim, kurumsal imaj, kurum kültürü, kurumsal aidiyet, görgü, nezaket, protokol kuralları, transformasyonel liderlik, duygusal zeka, kurumsal iletişim teknikleri, yazılı ve sözlü iletişim teknikleri, motivasyon yönetimi, zaman yönetimi, stres yönetimi, stratejik planlama, performans yönetimi, insan kaynakları yönetimi ve finansal analiz yönetimi konularında 5 gün boyunca eğitim verilecek.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, verilen eğitimin personel için önemli olduğunu belirterek, "Belediyelerin yaptığı hizmetlerin yanı sıra aynı zamanda personelimize halk ile olan iletişimlerinin daha iyi olması amacıyla eğitimler vermekteyiz. İnsanlar arasındaki iletişimin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu tür eğitimler sayesinde personelimiz kendini geliştirerek halkımız ile daha iyi iletişim sağlama bilgisini elde edecek. Bu eğitimlerin tüm personelimize artı bir değer katacağına ve kurumsal anlamda hizmetlerin geliştirilmesine katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

dsc_0008-020.jpgdsc_0032-024.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3867 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.