1. HABERLER

  2. BİTLİS

  3. AK Parti Bitlis İl Teşkilatı İftar Çadırı Kurdu

AK Parti Bitlis İl Teşkilatı İftar Çadırı Kurdu

AK Parti Bitlis İl Başkanlığı, Ramazan ayı nedeniyle iftar çadırı kurdu.

A+A-
AK Parti Bitlis İl Başkanlığı, Ramazan ayı nedeniyle iftar çadırı kurdu. Geçtiğimiz yıllarda belediye tarafından Bitlis’te geleneksel hale gelen iftar çadırları bu yıl AK Parti Bitlis İl Başkanlığı tarafından Gazibey Mahallesi Atatürk Camii bahçesinde kuruldu. 

Vatandaşların ilgi gösterdiği iftar çadırı, Ramazan ayı boyunca devam edecek. Ramazan ayının rahmet, bereket ve ibadet ayı olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanğlay, tüm Müslüman aleminin Ramazan ayının mübarek olması dileklerinde bulundu.

Tanglay, "Bitlis’te geçtiğimiz yıllarda geleneksel hale gelen iftar çadırı bu yıl yapılmadı. Vatandaşlarımız bu eksikliği bize ilettiler. Bizde teşkilat olarak bu işe el attık. Sağ olsunlar hayırsever vatandaşlarımızın da desteğiyle iftar çadırı kurduk" dedi.


İftar çadırlarının her kesimden insanları bir araya getiren bir hizmet olduğunu ifade eden Tanğlay, "İftar çadırımız fakir ve kimsesizlere hizmet vereceği gibi yolda kalmış veya bir şekilde evine ulaşamayanlara, esnaflarımıza da hizmet edecektir. Ayrıca Ramazan ayının kutsiyetini yaşamak, haz almak amacıyla iftar çadırımızda iftar açmak isteyenler de misafirimiz olabileceklerdir. Ramazan ayının; ilimizin, milletimizin ve ülkemizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Bu haber toplam 2900 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.