1. HABERLER

  2. SİZDEN GELENLER

  3. Moloz Yığınları Arasında Hayata Başlamadan Küsmek

Moloz Yığınları Arasında Hayata Başlamadan Küsmek

Moloz yığınları arasında sıkışmış küçük bir el.. sebebini bile bilmeden acı çekerek hayata uyanmak,adalet ve dünya dedikleri şey bu mu?

A+A-

Moloz yığınları arasında sıkışmış küçük bir el.. sebebini bile bilmeden acı çekerek hayata uyanmak,adalet ve dünya dedikleri şey bu mu?

Moloz yığınları arasında sıkışmak mı hayat? Küstüm size!Dünyayı yeniden şekillendirenlere..

Sizin yeriniz küçük mü geldi koca Dünyada ,beni buraya terk ettiniz. Oysa ben, size küçücük ruhumla ve tertemiz bedenimle geldim... Ve saf duygularımla, bu mu benim mükafatım,şimdi bu paramparça olmuş eller, bunun sahibi Yaradanın ne kadar gücüne gitmiştir!

Oysa beni o gönderdi, siz beni sevesiniz diye... Ağır tahribat olmuş bu eller, artık nasıl samimice sıksın elinizi, nasıl içten tebessüm etsin size. Barış getirmek küçücük bedenlere zarar vermek mi soruyorum size? Oysa kim bana tebessüm ederse bende ona tebessüm edecektim hemde kahkaha atarak kin ve nefretin ne olduğunu bile farkında olmadan kişinin dinini ve ırkını sormadan, sade ve hesapsız bir şekilde sadece ve sadece içtenlikle tebessümüne karşılık verecektim.

Moloz yığınları gibi vicdanınızın da taşlaşmış olduğunu bilseydim eğer, yalvaracaktım beni Yaradana sınavımı zor eyleme çünkü kalpler katılaşmış...

Bu haber toplam 3196 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum