1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Hayvan Sevgisini Aşılamak İçin Çocuklara Kedi Maması Dağıttı

Hayvan Sevgisini Aşılamak İçin Çocuklara Kedi Maması Dağıttı

Bitlis’in Adilcevaz Mehmet Kamile Karahan Ortaokulunda görevli öğretmen Gonca Tasalı, hayvan sevgisini aşılamak için öğrencilerine karne ile birlikte kedi maması dağıttı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Mehmet Kamile Karahan Ortaokulunda görevli öğretmen Gonca Tasalı, hayvan sevgisini aşılamak için öğrencilerine karne ile birlikte kedi maması dağıttı.

İstanbul’dan Adilcevaz’a gelerek 3 haftadır ilçede göreve başlayan Sosyal Bilgiler dersi öğretmeni Gonca Tasalı, öğrencilerinin hayvanlara karşı duyarlı bireyler olarak yetişebilmeleri için farklı bir yol seçti. Öğretmen Gonca Tasalı, hayvan sevgisini aşılamak için ilk adım olarak çocukların sokak kedilerini beslemelerinin yararlı olacağını düşünerek yarıyıl tatiline giren öğrencilerine karne ile birlikte kedi maması dağıtmaya karar verdi.

Öğrencilerine minik paketler içinde hazırladığı kedi mamalarını dağıtan Tasalı, yaşadıkları sokaktaki kedileri bu mamalarla beslemelerini istedi.

Gonca Tasalı, yaptıkları çalışma ile öğrencilere hayvan sevgisini aşılamaya çalıştıklarını ifade ederek, "İstanbul’dan gelerek 3 hafta önce göreve başladığım Adilcevaz Mehmet Kamile Karahan Ortaokulunda farkındalık yaratmak adına çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamaya çalıştık. Bugün çocuklarımıza karneleri ile birlikte sosyal vicdani sorumluluk adına sokak kedileri için mama hazırlayıp çocuklara dağıttım. Bu sayede çocuklarımız bu soğuk kış gününde birkaç kediyi doyurarak hem hayvan sevgisini kazanmış olacaklar hem de güzel bir tatil geçirmiş olacaklar. Aynı zamanda bu sayede çocuklarımızın özgüvenleri de gelişmiş olacak" dedi.

img-20190118-wa0022.jpgimg-20190118-wa0023.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 9235 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum