1. HABERLER

  2. BİR FİKRİM VAR

  3. Doğunun İncisi Nasıl Olunur?

Doğunun İncisi Nasıl Olunur?

Sayın belediye başkanım, çok kıymetli Adilcevazlı hemşerilerim. Evvela Adilcevaz’ın nasıl bir turizm kenti olması gerektiğini hepimiz biliyor ve canı gönülden arzu ediyoruz.

A+A-

Sayın belediye başkanım, çok kıymetli Adilcevazlı hemşerilerim. Evvela Adilcevaz’ın nasıl bir turizm kenti olması gerektiğini hepimiz biliyor ve canı gönülden arzu ediyoruz.

Adilcevaz Van gölüne en fazla kıyı şeridi olan fakat hiç bir şekilde gerektiği kadar faydalanamayan bir makus talihli bir ilçe olmaktan nasıl kurtulabilir. Bunu çok düşündüm ve ben arkadaşlarımla ve birçok büyüğümle yaptığım fikir alışverişin den sonra anladık ki Adilcevaz çok güzel bir tatil köyü olur.

Nasıl mı onu da anlatayım Adilcevaz merkeze araçla 20/ 30 dakika uzaklıkta olan erik bağı köyü veya yolçatı köyü gibi mesafede olan bir yerde memleketimize yakışır şekil eski Osmanlı mimarisine uygun evlerin yapılıp ve böylesine müstesna bir ilçeye yakışır güzel bir tatil köyünün yapılmış olduğunu düşünelim ve yapılan bu yapıların en güzel şekilde tanıtılıp başka şehirlere göç vermek yerine göç alan bir ilçe olması daha güzel olmaz mı?

3 ay da olsa bu güzel ilçeye fazlasıyla katkı sağlayacağına tüm kalbimle inanıyorum. Ayrıca Adilcevaz kalesiyle Seydi baba dağı arasına teleferik yapılmış olsa böylesine güzel bir şehri hem gündüz hem de gece ayrı güzel bir şekilde seyretmeye ne dersiniz?

Van gölünü ve karşıda Gevaş’ta yanan ışıklara bakarken teleferik te çayınızı yudumlamak ne kadar da güzel olur değil mi?


Her şeyin en güzeline layık olan siz değerli Adilcevazlı hemşerilerime saygılar sunar her şey gönlünüzce olsun.

Şükrüllah GÜNAY


Editörün Notu: İstediğiniz gibi fikir üretebilir çeşitli önerilerinizi dilediğinizce paylaşabilirsiniz.

Gündelik hayatta sizi sıkan, bu böyle gitmemeli bir çözümü olmalı, değişmeli dedirten durumlara karşı sesinizi duyurmak için TIKLAYIN

Bu haber toplam 10186 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
4 Yorum