1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT

  3. Çektiği Kliplerle İlçemizi Tanıtıyor

Çektiği Kliplerle İlçemizi Tanıtıyor

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde mahalli sanatçı Burak Karahan, çektiği kliplerle ilçemizin tanıtımına önemli katkılar sunuyor.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde mahalli sanatçı Burak Karahan, çektiği kliplerle ilçemizin tanıtımına önemli katkılar sunuyor.

Adilcevaz’da düğünlerin en çok tercih edilen mahalli sanatçılarından biri olan Burak Karahan, pandemi döneminde çektiği kliplerle ilçemizin güzelliklerini ön plana çıkardı. Ulusal kanallarda da çeşitli programlara çıkarak ilçemizin tanıtımına katkı sağlayan Burak Karahan, çektiği birbirinden güzel klipler sayesinde hem ilçemizin tanıtımına önemli katkılar sağladı, hem de göstermiş olduğu performansla çevre il ve ilçelerde tanınan bir isim haline geldi.

Çektiği klipleri sosyal medyada büyük bir beğeni toplayan Burak Karahan, Adilcevaz’ın bütün güzelliklerini tanıtmaya gayret gösterdiklerini ifade ederek, "Bugüne dek hangi projede yer almışsam siz değerli hemşerilerimin desteğini sonuna kadar arkamda hissettim. Her zaman Bitlisli, Adilcevazlı olduğumu gittiğim her platformda göğsümü gere gere söylemekten gocunmadım. İyi ki Bitlisliyim, iyi ki Adilcevazlıyım, iyi ki Bitlis’in topraklarında yetişen bir hemşerinizim. Bildiğiniz üzere kısa zaman önce sizlerin beğenisine 2 tane birbirinden değerli klip proje sunduk. Sizlerde elinizden geldiğince gerekli ilgi ve alakayı gösterdiniz. Sizlere çok müteşekkirim. Kliplerimizi Adilcevaz sınırları içinde çekmeye gayret gösterdik. Adilcevaz’ımızın bütün güzelliklerini gerek gurbette olan hemşerilerimize gerekse sosyal çevremize tanıtma gayretinde bulunduk" dedi.


"YENİ KLİP PROJESİ HAZIR"

Burak Karahan, Bitlis ve ilçelerini içine alacak yeni bir klip projesini kısa zamanda hayata geçireceklerini ifade ederek, "Doğa güzellikleri saymakla bitmeyen Bitlis’imizin ve ilçelerinin daha nice güzelliklerini tanıtmaya gönül verdik. Şarkılarımızı doğamızın tüm güzellikleriyle buluşturup çok yakında yeni bir projenin daha müjdesini verip sizlerin beğenisine sunacağız. Yeni projemizde Bitlis ve tüm ilçelerini kapsayacak bir çalışma planlıyoruz. Her zaman yanımda olup destek verdiğiniz için sizlere sonsuz teşekkür eder saygılar sunarım" dedi.

Mahalli ses sanatçısı Burak Karahan'ın çekmiş olduğu klipler, sosyal medya aracılığıyla binlerce kişiye ulaşırken, vatandaşlardan da büyük beğeni aldı.

BURAK KARAHAN'IN KLİPLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

3-020.jpg4-012.jpg2-020.jpg
www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4727 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
6 Yorum