1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Vedat Demiröz; "Ümmetin Umudu Erdoğan"

Vedat Demiröz; "Ümmetin Umudu Erdoğan"

Vedat Demiröz, siyasi gündemin oldukça hareketli geçtiği 2017 yılının son günlerinde yaşanan gelişmeleri ve AK Parti’nin 2018 yılına yönelik hedeflerini değerlendirdi.

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, siyasi gündemin oldukça hareketli geçtiği 2017 yılının son günlerinde yaşanan gelişmeleri ve AK Parti’nin 2018 yılına yönelik hedeflerini değerlendirdi.

Geçtiğimiz günlerde insanlığın ortak değeri olan Kudüs’ü, bir oldu bitti ile İsrail’in başkenti ilan etmek isteyenlere başta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın hamleleriyle geçit verilmediğini belirten Demiröz, Türkiye’nin 5 gün gibi kısa bir sürede İslam İşbirliği Teşkilatı’nı İstanbul’da toplayarak dünyaya gereken mesajı verdiğini kaydetti.

Demiröz; "Doğu Kudüs’ü Filistin’in başkenti kabul ederek İsrail’e ikinci bir “one minute” dedik. Cumhurbaşkanı- mızın çağrısıyla tüm dünya ayağa kalktı ve BM Güvenlik Konseyi’nde tehditlere karşı dimdik duran 128 ülke, Amerika’nın karanının meşru olmadığını kanıtladı. Zorbalıkla kendi kararlarını dayatmak isteyenler, hakkın karşısında yapayalnız kaldı. İslam alemi Türkiye’nin hamleleri ile Kudüs meselesi etrafında kenetlendi. Nitekim bugün artık dünyanın neresinde ezilmişler, mazlumlar ve mağdurlar sesini duyurmak istiyorlarsa, kendi bayraklarının yanında bizim de bayrağımızı açıyorlar" diye konuştu.


"ÜMMETİN UMUDU ERDOĞAN"


Geçtiğimiz günlerde Meclis Başkanımız İsmail Kahraman’la birlikte Suudi Arabistan ve Kuveyt’e ziyaretlerde bulunduklarını belirten Demiröz, bu dönemde Sayın Cumhurbaşkanımızın da Sudan, Çad ve Tunus’a önemli ziyaretler gerçekleştirdiğine dikkat çekti.

Demiröz, "Türkiye’den Sudan ve Çad’a Cumhurbaşkanı düzeyinde ilk resmi ziyaretler gerçekleştirildi. Sudan Meclisi’nde Cumhurbaşkanımız dünyada örneği görülmemiş bir sevgiyle karşılandı. Hartum Üniversitesi’ndeki fahri doktora töreninde rektörün kendisini nasıl övgüyle takdim ettiğini, oradaki gençlerin 'Ümmetin umudu Erdoğan' diye sloganlar attığını gördük. Recep Tayyip Erdoğan tüm dünya Müslümanlarına bir vizyon çizmiş, rol model olmuştur. Bu sevgiyi başka hangi ülke lideri görebilir?" dedi.


"TÜRKİYE 2018'E ÇOK DAHA UMUTLU BAŞLIYOR"


Yıl bitmeden hükümetimizin bir müjdeli haber daha verdiğini hatırlatan Demiröz, Başbakanımız ve bakanlarımızın hummalı çalışmaları sonucu çıkarılan KHK ile, senelerdir dört gözle kadro bekleyen binlerce taşeron işçimizi mutlu eden bir karara imza atıldığını, işçilerimizin müracaat ve sınavın ardından yeni yılın ilk aylarında kadrolu olacaklarını söyledi.

Türkiye’nin 2018’e çok daha umutlu başladığını söyleyen Demiröz, "Ekonomiden sağlığa, terörle mücadeleden teknolojik hamlelere, her alanda gelişmemizi devam ettireceğiz. Bugün kendi otomobilini üretmeye hazırlanan bir Türkiye var artık. Biz yaptığımız hizmetlerle, yatı- rımlarla, vatandaşlarımızın gönüllerini yaparak bu günlere ge dik. Şimdi 2023, 2053, 2071 hedeflerimize ulaşmak için yenilenme, tazelenme zamanı. AK Parti’de başlayan bu değişim birilerini rahatsız ediyor. Çünkü onlar bu birlik ve beraberlik ruhunu anlayamıyorlar. Biz değişimi şeffaflıkla, kardeşliğimizi bozmadan, yapıyoruz. Bizim farkımız bu. AK Parti davasının özü bu. Biz hep beraber kenetlendikçe biiznillah önümüzde durabilecek bir engel yoktur" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2561 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.