1. HABERLER

  2. TATVAN

  3. Vedat Demiröz Tatvan’da Gençlerle Buluştu

Vedat Demiröz Tatvan’da Gençlerle Buluştu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz Tatvan kültür merkezinde gençler ile bir araya geldi.

A+A-

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz Tatvan kültür merkezinde gençler ile bir araya geldi.

Demiröz, bölgenin en önemli sorunlarından birinin işsizlik olduğunu belirterek, "Bölgedeki en önemli sorunlardan biri genç işsizler. İnşallah 16 Nisan'da çıkacak evet İle istihdam konusunda atacağımız adımlar hızlanarak, vesayet ve bürokratik engeller ortadan kaldırılacaktır. 15 Temmuz diriliş,16 Nisan'da yükseliş olacaktır. Yükseliş İle beraber de bölgedeki sorunlara başta güvenlik olmak üzere kalıcı çözümler getirilecektir. Türkiye'nin yükselmesini hazmedemeyen Avrupa'da ülkemize karşı yapılanları görüyorsunuz. Cumhurbaşkanımızın başına silah dayayan bir afişi Avrupa'nın göbeğinde asıyorlar. Bakanlarımızı konuşturmuyorlar. Bunlara en güzel cevabı 16 Nisan'da sandıkları evet ile patlatarak vereceğiz" dedi.

Gençlere güvendiklerini ifade eden Demiröz, "Biz gençlerimize güveniyoruz. Seçen biri neden seçilemesin dedik ve gençlerimizin 18 yaşında seçilmenin önünü açıyoruz. Yerimizi sizlere bırakacağız. Fatih'in torunları nasıl bir gençlik olduğunu 15 Temmuz'da dünyaya göstermiştir. 16 Nisan'a az kaldı. Milletimizin feraseti her şeyin üstündedir. Büyümeye devam edeceğiz. 2023, 2051 ve 2071 hedeflerine ulaşacağız. Tatvan'da, Bitlis'te yüksek bir EVET en büyük cevabı vereceğiz" diye konuştu.

img-20170414-wa0084.jpgimg-20170414-wa0088.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2504 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.