1. HABERLER

  2. TATVAN

  3. Araçlarda Kimsenin Olmaması Faciayı Önledi

Araçlarda Kimsenin Olmaması Faciayı Önledi

​Bitlis’in Tatvan ilçesinde çatıdan iki aracın üzerine düşen kar kütlesi, bir aracı kullanılmaz hale getirirken, araçta kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi.

A+A-

​Bitlis’in Tatvan ilçesinde çatıdan iki aracın üzerine düşen kar kütlesi, bir aracı kullanılmaz hale getirirken, araçta kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde park edilen 2 aracın üzerine çatıdan kar kütlesi düştü. Olayda kimse yaralanmazken araçlarda maddi hasar oluştu.

Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Caddesi fuar alanı mevkiinde bir kişi, 44 LP 757 plakalı aracını park ettikten sonra ailesiyle birlikte alışveriş yapmak için bir markete girdi. Şahıs, ailesiyle birlikte alışveriş yaptığı esnada aracının üzerine kar kütlesi düştü. Olayda şahsın aracı kullanılamaz hale gelirken başka bir araçta ise hafif çapta maddi hasar oluştu.

Alışverişlerini bitirdikten sonra araçlarının yanına dönen aile, karşılaştıkları manzara karşısında şoka uğradı ancak o esnada araçta olmadıkları için rahat bir nefes aldılar.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemleri alınarak yol trafiğe kapatıldı. Hurdaya dönen aracın kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

watermark-(1)-031.jpgwatermark-(2)-021.jpgİLKHA

Bu haber toplam 4899 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.