1. HABERLER

  2. BİTLİS

  3. Vedat Demiröz Regaip Kandilini Kutladı

Vedat Demiröz Regaip Kandilini Kutladı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Regaip Kandili ve üç ayların başlangıcı nedeniyle bir kutlama mesaj yayımladı.

A+A-

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Regaip Kandili ve üç ayların başlangıcı nedeniyle bir kutlama mesaj yayımladı.

Demiröz, yayınladığı mesajında üç ayların ve Regaip Kandilinin, insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, mesajında şu ifadelere yer verdi; "İslam âlemi olarak mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandil’ine kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. İçinde Regaip, Miraç, Berat ve Kadir gecelerini bulunduran mübarek üç aylar, İslam dünyası için sevinç, bereket ve mağfiret mevsimidir. Bu faziletli gün ve geceleri, fırsata çevirmeli, onların büyük birer nimet olduğunu idrak etmeliyiz. Regaip Kandili Allah’a yürekten yöneliş ve yakarışın, günahlardan arınmanın, nefsimizin yanıltıcı arzularından uzaklaşmanın imkânıdır. Bu hayırlı gecenin, hepimizin günahları için bir bağışlanma, gönüllerimiz için huzur, hastalarımız için şifa, dertlilerimiz için deva vesilesi olmasını temenni ederim. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin ve İslam âleminin Regaip Kandilini kutluyorum" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3669 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.