1. HABERLER

  2. BİTLİS

  3. Vedat Demiröz Anneler Gününü Kutladı

Vedat Demiröz Anneler Gününü Kutladı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, 14 Mayıs Anneler Günü'nü Kutladı.

A+A-

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, 14 Mayıs Anneler Günü'nü Kutladı.

AK Parti Bitlis Milletvekili Demiröz mesajında, "Anneliği dünyanın en değerli mertebesi olarak gören kültür ve geleneğin temsilcileri olan milletimiz, anneleri baş tacı kabul etmiş, dinimiz cennetin annelerin ayakları altında olduğunu belirtmiştir. Anne, insanın duygularını, düşüncelerini, karakterini şekillendiren en önemli rol modeldir. Ailenin ve toplumun direğini oluşturur. Güçlü aile yapımızın, memleket sevdamızın temelini atan, tankların karşısında duran imanlı gençlerin ilk öğretmeni annelerimizdir. Bu ulvi görevi üstlenen annelerimizin kıymetini bilmeli, her an hatırlamalı ve değer vermeliyiz. Yeni Türkiye’ye yön verecek olan nesillerin yetiştirilmesinde üstlerine büyük görev ve sorumluluklar düşen annelerin çocukları üzerinde herkesten fazla emeği bulunmakta, yavruları üzerinde en derin şefkat ve merhamet hissini anneler taşımaktadır. Annelerimize ilgimizi eksik etmeden, fazlasıyla hak ettikleri sevgi ve saygıyı her zaman göstererek, onlara her günü anneler hünü gibi yaşatabilmemiz gerekiyor.

Anneler, merhametin, şefkatin, fedakârlığın timsali, ömürlerini ailelerine vakfedenlerdir. Hiçbir maddi ve manevi çıkar beklemeden, karşılıksız sevgi, sabırlarıyla, bizleri yetiştiren, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü'nü kutluyor, bu özel günlerinde, onları sevgi ve saygıyla selamlıyorum" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2276 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.