1. HABERLER

  2. BİTLİS

  3. Vedat Demiröz 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı

Vedat Demiröz 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında; "Türkiye 2023 yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerlerken, en büyük umudumuz gençlerimiz ve onları şekillendiren öğretmenlerimizdir" dedi.

Demiröz, öğretmenlerin ülkenin dört bir yanında fedakarca görev yaptıklarını ifade ederek, "Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın eğitimi uğruna verdikleri emekleri büyük bir takdir ve şükranla karşılıyoruz. Ülkenin her köşesinde hiçbir zorluğa aldırmadan görevlerini yerine getiren öğretmenlerimizin emeği hiçbir maddi varlıkla ölçülemez. 
Bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olacak kadar öğretmenlere kıymet vermiş bir dine, öğretmenliği peygamber mesleği olarak görmüş bir kültüre sahibiz. Ülkemiz hedeflerine, bu kültür ile nesilleri yetiştirecek öğretmenlerle ulaşacaktır. 2002 yılından itibaren, eğitim konusunda çok önemli gelişmeler kaydettik. Ama eğitim alanında elde edilen hiçbir gelişmeyi, hiçbir başarıyı yeterli göremeyiz. Bu yüzden öğretmenlerimize ve öğrencilerimize durmadan, yorulmadan çok daha iyi imkanlar sağlamanın gayreti içerisinde olacağız. Türkiye 2023 yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerlerken, en büyük umudumuz gençlerimiz ve onları şekillendiren öğretmenlerimizdir. Öğretmenlik ölüme kadar süren bir meslektir. Emekli olmuş öğretmenlerimize de sağlık ve mutluluk diliyorum. Aramızdan ayrılmış olan bütün öğretmenlerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum. Bu vesileyle tekrar 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2216 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.