1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Vatandaşlar Güneşin Tadını Çıkardı

Vatandaşlar Güneşin Tadını Çıkardı

Bitlis’in Adilcevaz İlçesinde havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte çay bahçeleri vatandaşlarla dolup taştı.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz İlçesinde havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte çay bahçeleri vatandaşlarla dolup taştı.

Bu yıl neredeyse kış mevsiminin yaşanmadığı ilçede, Mart ayının son günlerini vatandaşlar kahvehanelerin önünde çay içerek geçiriyor. Hava sıcaklığının 20 dereceyi bulduğu ilçede vatandaşlar, sıcak havanın tadını çıkarmaya çalışırken aynı zamanda çaylarını yudumlayıp sohbet etti.

Kahvehane işletme sahibi Nahit Kapucu, vatandaşların sıcak hava ile birlikte dışarıda güneşin altında çay içmelerinin kendilerini olumlu yönde etkilediğini söyledi.

Erikbağı Köyü Muhtarı Halit Koçak ise, önceki yıllara göre havaların daha güzel geçtiğini belirterek, güneşin altında sohbet ederek çayın keyfini çıkardıklarını söyledi.

İlçede ilkbahar havası kendini iyice hissettirirken, geçen yıllara nazaran bu yıl ağaçların erken filizlendiği de gözlerden kaçmadı.

dsc_0057-011.jpgdsc_0060-005.jpg32456.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5014 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum