1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Van Gölü Aktivistlerinden Bozkırlar Aile Plajına Ödül

Van Gölü Aktivistlerinden Bozkırlar Aile Plajına Ödül

Van Gölü Aktivistleri tarafından İlçemizin turizm yüzü olan Bozkırlar Aile Plajına Van Gölü temizliği ve yaptıkları hizmetlerden dolayı başarı plaketi verildi.

A+A-

Van Gölü Aktivistleri tarafından İlçemizin turizm yüzü olan Bozkırlar Aile Plajına Van Gölü temizliği ve yaptıkları hizmetlerden dolayı başarı plaketi verildi.

Van Gölü’nün gelecek nesillere daha temiz ve daha mavi kalması adına etkinlikler düzenleyen Van Gölü Aktivistleri, Adilcevaz’da Van Gölü kıyısında bulunan Bozkırlar Aile Plajını plaketle ödüllendirdi.

Van Gölü Aktivistleri Adilcevaz Temsilcisi Orhan Emen başarı plaketi takdiminde yaptığı açıklamada; "Van Gölümüzün değerini bilen, turizm açısından büyük gayret sarf eden ve temizliğiyle tüm plajlara örnek olan Bozkırlar Denizay Aile plajını ve yetkililerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Bozkırlar Denizay Aile plajı yetkilisi Hayati Bozkır ise; "İlçemiz Van gölünün en temiz ve en güzel sahillerine sahiptir. Van gölünü korumak ve temiz tutmak hepimizin görevidir. Biz plajımızı ve Van Gölümüzü temiz tutmak ve misafirlerimize daha iyi hizmet etmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bu nazik düşüncenizden dolayı Van Gölü Aktivistleri başkanı Erdoğan Özel’e, Adilcevaz Temsilcimiz Orhan Emen’e teşekkür ediyorum" dedi.

img-20180923-wa0012.jpgimg-20180923-wa0011.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 6759 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum