1. HABERLER

  2. BİTLİS

  3. Vali Şehit Aileleri ve Gazileri Ziyaret Etti

Vali Şehit Aileleri ve Gazileri Ziyaret Etti

Bitlis Valisi ve Belediye Başkanvekili İsmail Ustaoğlu, eşi Şenay Ustaoğlu ile şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.

A+A-

Bitlis Valisi ve Belediye Başkanvekili İsmail Ustaoğlu, eşi Şenay Ustaoğlu ile şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.

Ziyaret programına Bitlis merkezden başlayan Ustaoğlu’na, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmetullah Altun ve ekibi eşlik etti.

İlk olarak engelli ve yaşlı teyzemiz Perişan Tan’ı ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu, devletin şefkatli elini uzatarak sağlık durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Daha sonra Şehit Güvenlik Korucularımız Hüsamettin Kandemir’in eşi Şehrinaz Kandemir ve Şehit Rıfat Uslu’nun eşi Nazife Uslu ziyaret edildi.


Ziyaretlerini Tatvan ilçesinde sürdüren Vali Ustaoğlu, Afrin Şehitlerimiz Uzman Çavuş Hüseyin Şahin’in eşi Çimen Şahin ve Afrin Şehidi Uzman Çavuş Bekir Evren’in eşini ve ailesini ziyaret etti.

Daha sonra Afrin gazimiz Astsubay Muammer Filiz’in evine geçen Vali Ustaoğlu, gazimizin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Vali Ustaoğlu ve beraberindekiler, son olarak 15 Temmuz hain darbe girişiminde gazi olan Mehmet Özel’i ziyaret etti. Vali Ustaoğlu, gazimize Devlet Övünç Madalyası ve Beratını takdim etti.

Vali Ustaoğlu, yaptığı konuşmada; "Biz gazi oluruz, şehit oluruz ama asla bu ülkeyi böldürtmeyiz. Kirli hesaplar yapan hainlerin cennet vatanımızı bölmesine izin vermeyeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Allah şehit ve gazilerimizden razı olsun. Ailelerine de sabırlar niyaz ediyorum" dedi.

6-001.jpg7-001.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3176 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.