1. HABERLER

  2. BİTLİS

  3. Vali Çınar Korucularla İftarda Buluştu

Vali Çınar Korucularla İftarda Buluştu

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, güvenlik korucuları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

A+A-

Bitlis Polisevindeki iftara, Bitlis merkez ve ilçelere bağlı köylerde görev yapan çok sayıda güvenlik korucusu katıldı. İftarın ardından güvenlik korucularına yönelik bir konuşma yapan Vali Çınar, zor ve kritik bir zamanda görev yaptıklarını belirtti.

Müslüman ülkeler arasında tek ayakta kalan ülkenin Türkiye olduğunu vurgulayan Vali Çınar, "Allah’ın ipine sarılmanın tam zamanı. Bütün Müslümanların duasını alan Türkiye’dir. Biz şu an tarih yazıyoruz, isimlerimiz bilinmese de. 100 sene sonra arkamızdan bize dua edecekler. Selahattin Eyyubi de Kürt’tü. Biz hepimiz kardeşiz. Bütün dünyanın geleceğine iyi hizmet ediyoruz. Kahramanlar kurayla çekilmez. Hepiniz yüreğimle söylüyorum isimleriniz bilinmese de kahramanlarsınız. FETÖ düştü, diz çöktü. PKK da çöktü.

Saldıracakları bir şey kalmayınca savaş meydanına yürümeye başladılar. Allah devletimize zeval vermesin. Allah sizleri korusun. Her zaman yanınızdayız. Siz bizim yüreğimizde istisna, muhabbetle duruyorsunuz” diye konuştu.

İHA

Bu haber toplam 2261 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.