1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Üniversite Öğrencilerinden Çocuklara Moral

Üniversite Öğrencilerinden Çocuklara Moral

Bitlis’in Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunun personel ve öğrencileri, engelli çocukları ziyaret ederek onlara moral kaynağı oldu.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunun personel ve öğrencileri, engelli çocukları ziyaret ederek onlara moral kaynağı oldu.

Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksekokulunda okuyan ve KYK yurdunda kalan bir grup öğrenci, yurt personeliyle birlikte Özel Adilcevaz Rehabilitasyon merkezi öğrencilerini ziyaret etti.

Burada yapılan çalışmalar hakkında zihinsel engelliler sınıf öğretmeni Sinan Dursun’dan bilgiler alan yurt personel ve öğrencileri, Rehabilitasyon merkezinde çeşitli etkinlikler düzenleyerek öğrencilerle keyifli dakikalar geçirdi.

Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) müdürü Özcan Beşkardeş, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Yurdumuzda kalan bir grup öğrencimiz, yurdumuz personeli ile birlikte Özel Adilcevaz Rehabilitasyon merkezi öğrencilerini ziyaret etti ve burada özel eğitim alan kardeşlerimizle birlikte çeşitli etkinlikler düzenledi. Yapılan ziyarette, rehabilitasyon merkezinde özel eğitim alan çocuklarla yakından ilgilenen öğrencilerimiz, onlarla kaynaşma, iletişim ve sorunlarına ortak oldu. Bu örnek davranışlarından dolayı personelimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.

Özel Adilcevaz Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İsmail Hakkı Bozarslan ise, ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunun personel ve öğrencilerine teşekkür etti.


dsc_0004-001.jpgdsc_0016-001.jpgdsc_0042-001.jpgdsc_0046-001.jpg
dsc_0064-001.jpgdsc_0068-001.jpgdsc_0073-001.jpgdsc_0075-001.jpgdsc_0078-001.jpgdsc_0107-001.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 8667 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum
    İlgili Haberler