1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Turgay İzci Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Turgay İzci Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Adilcevaz Belediye Başkanı aday adayı Turgay İzci, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ilçe başkanlığına resmi başvurusunu yaptı.

A+A-

Adilcevaz Belediye Başkanı aday adayı Turgay İzci, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ilçe başkanlığına resmi başvurusunu yaptı.

Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken, partilerin aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte siyaset arenası da ısınmaya başladı.

Adilcevaz Belediyesinde uzun yıllar Fen İşleri ve İmar Müdürlüğü görevini yürüttükten sonra Belediye Başkan Yardımcılığından emekli olan Turgay İzci, AK Parti’den Adilcevaz Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Parti binasında İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu’ya başvurusunu teslim eden İzci, 2019 yerel seçimlerinin partisi ve ilçesi için hayırlı olmasını dilediğinde bulundu.

Adilcevaz Belediye Başkanı aday adayı Turgay İzci, 30 yıllık belediyecilik tecrübesiyle ilçeye hizmet etmek istediğini ifade ederek, "Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan, Sayın Milletvekillerimiz, İl ve ilçe teşkilatımızın uygun görmesi halinde 30 yıllık Belediyecilik tecrübemle ilçemize çağ atlatacak 30 seçkin projelerimle bu kutsal göreve talip oldum. İlçemize yapılacak yatırım projelerinin hazırlanmasında uzman bir kardeşiniz olarak bu yola çıktım. İlçemizin tüm sorunlarını bilen biri olarak bu sorun ve problemlerin üzerine giderek çözeceğimden şüpheniz olmasın. İnşallah göreve geldiğimde 30 seçkin projemle ilçemiz en gelişmiş ilçeleri geride bırakacaktır. Adaletli, tarafsız ve şeffaf  bir şekilde halkıma hizmet etmek istiyorum. Bu kutsal göreve talip olurken siz değerli hemşerilerimin desteğini bekliyorum. Rabbim herkesin yolunu bahtını açık etsin. Kim ilçemize en iyi şekilde güzel hizmet edecekse Rabbim ona nasip etsin" dedi.

turgay-izci.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5608 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum