1. HABERLER

  2. TATVAN

  3. Tatvan’da Yetim Çocuklara Giyim Yardımı

Tatvan’da Yetim Çocuklara Giyim Yardımı

İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik-Der) Tatvan temsilciliği tarafından yetim çocuklara giyim yardımı yapıldı.

A+A-

İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik-Der) Tatvan temsilciliği tarafından yetim çocuklara giyim yardımı yapıldı. 

İlçede bulunan 35 yetim öğrenciyi giydiren İyilik-Der Tatvan temsilciliği, 125 aileye de gıda yardımı yaptı.

İyilik-Der Tatvan şubesi başkanı Erhan Tunç, dernek olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım ettiklerini ifade ederek, "Biz yetim bir peygamberin ümmetiyiz. Toplumumuzda bulunan yetim çocuklara sahip çıkmak için birlikte hareket etmeliyiz. Sivil toplum kuruluşları bu süreçleri iyi değerlendirdiğinde ulaşılmayacak hiçbir yetim kalmayacaktır. Sahiplenmediğimiz her çocuk gözümüzün önünden kayıp gitmektedir. Bizim kaybedecek hiç bir çocuğumuz olmamalıdır. Bunun içinde bundan önceki yetimlere yönelik projelerimiz devam edecektir. Toplumsal olarak bu algıyı en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz. İmkânları doğru analiz ederek çocuklarımızın ihtiyaçlarını gidereceğiz. Bu anlamda  ilçemizde bulanan 35 yetim öğrencimize giyim yardımı yaparak aynı zamanda hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile 125 ailemize de gıda yardımı derneğimiz tarafında yapıldı. Bundan sonraki süreçlerde hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyor ve daha fazla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

20160626_124135.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2618 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.