1. HABERLER

  2. BİTLİS

  3. Suriyeli Sığınmacılar Bitlis'te İftar Sofrasında Buluştu

Suriyeli Sığınmacılar Bitlis'te İftar Sofrasında Buluştu

Bitlis Valiliği, Tatvan Kaymakamlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, Suriyeli sığınmacılara iftar yemeği verildi.

A+A-

Bitlis Valiliği, Tatvan Kaymakamlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, Suriyeli sığınmacılara iftar yemeği verildi.

Tatvan'ta bir lokantada verilen iftar programına, Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Vekili İsmettulah Altun ile suruyeli 150 sığınmacı katıldı. Vali Ustaoğlu, iftar yemeğine katılan sığınmacılarla tek tek görüşerek sohbet etti. 

Vali Ustaoğlu, Suriye'nin tüm dünyanın kanayan yarası olduğunu belirterek, "6,5 milyon insan yerinden, yurdundan edildi.Türkiye, tüm dünya'ya örnek olarak,Suriyeli kardeşlerimizi ağırlayarak sahip çıktı. Bizler de, ilimiz ve ilçelerimize gelen Suriyeli kardeşlerimizi iftarda ağırladık. Kendileri  çok mutlu oldular" dedi.

Suriyeliler ise, "Allah Senden razı olsun, Allah kabul etsin" diyerek Vali Ustaoğlu’na şükranlarını iletti.

3-004.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4243 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.