1. HABERLER

  2. HİCİV

  3. Recep Akbaba’dan El-Cevaz Şiir Kitabı

Recep Akbaba’dan El-Cevaz Şiir Kitabı

Hemşerimiz Recep Akbaba’nın şiir kitabı EL-CEVAZ yayınlanarak kitap raflarında yerini aldı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis Eren Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde sekreter olarak görev yapan Adilcevazlı Recep Akbaba’nın şiir kitabı EL-CEVAZ yayınlanarak kitap raflarında yerini aldı.

Çocukluk yıllarından bu yana şiir yazan Recep Akbaba, son dönemlerde yazdığı şiirlerini bir araya getirdi. Hayatın yaşanmış ve yaşanmamış birçok olaylarından yola çıkarak şiirler yazan Akbaba, ilk şiir kitabını yayınlamanın mutluluğunu yaşarken, hazırladığı bu kitapla ilçenin tanıtımına ve folklorik özelliklerine katkı sağlayacak.

Recep Akbaba, her kesime hitap edebilecek bir şiir kitabı hazırladığını ifade ederek, "Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, her kesimin ve özelliklede gençliğin bu kitabı okuması çok önem gerektirmektedir. Yazmış olduğum şiirlerimde ilçemizde yaşayan tüm hemşerilerimiz kendilerinden mutlaka bir şeyler bulabileceklerdir. Bu kitap aynı zamanda ilçemizin tanıtımına ve folklorik özelliklerine önemli katkılar sağlayacak.  Hazırladığım kitapta hislerimizi şiire dökmeye çalıştık ve bizimde bir eserimiz olsun istedik" dedi.

Akbaba, kitabın şu anda internet üzerinden satın alınabildiğini ve kısa sürede kırtasiyelerde de satışa çıkacağını söyledi.

18698492_1570665106311684_539416661543611414_n.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 6946 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
5 Yorum