1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Öğrencilerden Van Gölü’nde Sahil Temizliği

Öğrencilerden Van Gölü’nde Sahil Temizliği

Bitlis’in Adilcevaz Süphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Van Gölü’ne dikkat çekmek amacıyla sahilde çöp toplayıp çevre temizliği yaptı.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz Süphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Van Gölü’ne dikkat çekmek amacıyla sahilde çöp toplayıp çevre temizliği yaptı.

Van Gölü sahillerinde temizlik çalışması yapan öğrenciler, sahilde ve parklarda bulunan yeşil alanlardaki kuru otların yanı sıra çevredeki çöpleri toplayarak temiz bir çevre için seferber oldu.

Okul Müdürü Orhan Hallaç, öğrencilere çevre bilinci kazandırmayı amaçladıklarını ifade ederek, "Toplum hizmeti çalışmaları kapsamında öğrencilerimize çevre bilinci ve temizlik anlayışını kazandırmak, Van Gölü sahillerinin kirletilmesinin olumsuz sonuçları göstermek ve sahillerimizin temiz tutulması gerektiği konusunda farkındalık oluşturmak için sahillerimizde temizlik çalışması yaptık. Yapılan temizlik çalışmasında sahillerimizde en fazla plastik ve cam şişeleri olduğunu gördük. Çevre kirliliğinin önlenmesi, yaşanabilir bir doğa için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirerek sorumluluk göstermesi gerekmektedir" dedi.

Sahil temizliği sonunda öğrencilerin topladığı çöpler, belediye ekipleri tarafından araçlarla çöp toplama alanlarına taşındı.

789-(1)-002.jpg789-(2)-004.jpg789-(3)-001.jpg789-(5)-002.jpg789-(6)-002.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7213 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
İlgili Haberler