1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Nevzat Karahan Ak Parti’den İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Nevzat Karahan Ak Parti’den İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Nevzat Karahan, Ak Parti’den İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.

A+A-

Nevzat Karahan, Ak Parti’den İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.

31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimleri ile ilgili partilerde aday adaylığı başvuruları sürüyor. Bu kapsamda Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı Nevzat Karahan, AK Parti'den İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Nevzat Karahan Ak Parti Adilcevaz ilçe teşkilatına gelerek ilçe başkanı A. Hamdi Tutçu’ya İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığı için dilekçesini teslim etti.

Nevzat Karahan İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığı ilgili yaptığı açıklamada; "İnsanların koydukları hedeflere inandıkları doğrultuda başarı kazandıklarına inanıyorum. Ben de bu uğurda koyduğum hedeflerime inanarak aday adaylığı başvurumu yaptım. Hayatının neredeyse tamamını memleketimde geçiren bir birey olarak İlçeme ve İlimize hizmet etmek benim için gurur verici bir sorumluluktur. Bu nedenle memleketimin ve tüm hemşerilerimizin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını bildiğim, paylaştığım için onların derdine ortak olmak, çözüm üretmek, elimi taşın altına koymak için çalışmak istiyorum. Kısacası bu yola çıkmamın temel sebebi memleketime olan sevdamdır. Karahan ailesi olarak Ak Parti’nin Belediye başkanı adayı kim olursa olsun şahıs gözetmeksizin partimize yerel seçimlerde tam destek vereceğiz. İnşallah hemşerilerimizin desteğiyle ilçemizden Ak Parti’nin üç İl Genel Meclis Üyesi seçebilirsek elimiz daha güçlü bir şekilde ilimize, ilçemize ve köylerimize gereken hizmetleri getireceğiz. Çıkmış olduğumuz bu yolda bana destek olan ve olacak herkese teşekkür ediyorum. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip eylesin" dedi.

dsc_0003-023.jpgdsc_0007-025.jpgdsc_0010-028.jpgdsc_0017-024.jpgdsc_0019-021.jpgdsc_0027-025.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 9093 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum