1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Necati Gürsoy’un Proje Tanıtım Toplantısına Yoğun İlgi

Necati Gürsoy’un Proje Tanıtım Toplantısına Yoğun İlgi

Ak Parti’nin Adilcevaz Belediye Başkan Adayı Necati Gürsoy’un proje tanıtım toplantısına ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

A+A-

Ak Parti’nin Adilcevaz Belediye Başkan Adayı Necati Gürsoy’un proje tanıtım toplantısına ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

Sabah saatlerinde Adilcevaz’a gelen Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar, Vahit Kiler ve İl Başkanı Engin Günceoğlu, Belediye başkanı Necati Gürsoy ile birlikte ilk olarak Ak Parti Adilcevaz Kadın Kolları tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinliğine katılarak kadınlara karanfil dağıtıp kadınlar gününü kutladı.

İlçedeki esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından, Adilcevaz Sosyal Hizmet Merkezi toplantı salonunda proje tanıtım toplantısı düzenlendi.

Programa, Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar, Vahit Kiler, İl Başkanı Engin Günceoğlu, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, AK Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Arif Tusun, Adilcevaz eski belediye başkanı M. Selim Arıkbaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, yerel seçimlerin ülkemiz açısından bir dönüm noktası olduğuna dikkat çekerek, vatandaşların Ak Parti’ye destek vermeleri gerektiğini söyledi.


"İKTİDARIN GÜCÜ OLMADAN HİZMET GELMEZ"

Ardından Adilcevaz eski Belediye Başkanı M. Selim Arıkbaş, yaptığı konuşmada ilçeye hizmet gelmesi için iktidar partisi adayı Necati Gürsoy’a destek olmak amacıyla aday olmadığını ifade ederek, yerel yönetimlerde iktidarın desteği ve gücü olmadan hizmet ve yatırımların gelmesinin çok zor olduğunu dile getirdi.

Daha sonra Ak Parti İl Başkanı Engin Günceoğlu’nun yaptığı konuşmanın ardından, Ak Parti Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, geçmiş dönemde yapılan çalışmalarla birlikte yeni dönemde yapılması planlanan projeler hakkında sunum yaparak vatandaşları bilgilendirdi.


"SEVDAMIZ MEMLEKET SEVDASI OLMALI"

Ak Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, herkesin koltuk sevdasından önce memleket sevdasını ön planda tutması gerektiğini ifade ederek, "Çok önemli bir süreçteyiz. Özellikle bu süreçte memleketi için yanımızda durduğu için Selim Beye çok teşekkür ediyorum. Memleketini sevmek, bir şeyler yapabilmek bu olsa gerek. İlla ben koltuk istiyorum. Benim koltuğum olacak. Ben olmazsam olmaz. Demek ki sizin derdiniz memleket değil, sizin demek ki memlekete sevdanız yok. Sizin tek derdiniz var buda kendiniz ve şahsi menfaatlerinizdir. Sürekli reis deyip peşinden koşacaksın, onun sayesinde yıllarca hizmet edeceksiniz sonra işinize gelmeyince farklı yerlere gideceksiniz. Bunun adı memlekete hizmet davası değil. Allah nasip ederse Necati Beyin sunmuş olduğu bütün projeleri fazlasıyla yapacağız. Birileri konuşuyor bunu yapacağız, şunu yapacağız. Allah aşkına kimi kandırıyorsunuz. Arkanızda iktidarın gücü olmadan bunları neyle yapacaksınız. Hükümet olarak Adilcevaz’da ki hastanemizi D statüsünden C statüsüne çıkardık ve uzman doktor sayısını arttırdık. Aynı zamanda ilçemize 75 yataklı yeni bir hastane yapacağız. Bunlarla birlikte yeni dönemde hükümetimiz sayesinde Bitlis’imize ve Adilcevaz ilçemize gereken hizmetleri fazlasıyla yapacağız" dedi.

"BİRİLERİ SIRTINI KANDİL’E DAYAYANLARLA İŞBİRLİĞİ YAPIYOR"

Kiler, Saadet Partisinin Kandil’e sırtını dayayanlarla işbirliği içerisinde olduğunu ifade ederek, "Bakın bir milletvekili meclis kürsüsünde utanmadan, sıkılmadan biz sırtımızı Kandil’e dayadık gücümüzü orada alıyoruz diyor. Peki, Adilcevaz’ın şuandaki durumu ne? Birileri sırtını Kandil’e dayayanlarla işbirliği yapıyor. Sırtını Kandil’e dayayan parti HDP. Ve HDP ne yazık ki şuanda Saadet Partisine destek veriyor. Mutki’ye gittik ve orada da HDP İyi Parti’ye destek veriyor. Hiçbir zaman bir araya gelmeyen partiler bir araya geliyor. Başımızı iki elimizin arasına alıp iki defa düşünelim. CHP bazı yerlerde HDP’ye destek veriyor. HDP İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere birçok yerde CHP’ye destek veriyor. HDP kimdir? PKK’nın temsilcisi, siyasi ayağı ve şehir yapılanmasıdır. Burada HDP, Saadet Partisine destek verecek. Allah aşkına bunları hepinizin görmesi lazım. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları görmeniz için söylüyorum bunları. Bütün şer güçler 15 Temmuz’da başaramadıklarını bunlar üzerinden yapmaya çalışıyorlar. Öyle bir zillet ittifakı kurmuşlar ki bu onların son şansları. Adilcevaz’da Ak Parti’nin bir tane adayı var oda Necati kardeşimizdir. Birileri kazanacağım Ak Parti’ye geçeceğim hizmet yapacağım diyorlar. Ya Allah aşkına Cumhurbaşkanımızın onayını almış asıl adayımız varken, bizim sahtelerle ne işimiz var. Biz bu davaya gönül vermişiz. Bizim bu davaya daha önce gönül verip daha sonra bize ihanet edenlerle işimiz olmaz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bizim trenden inen bir daha bu trene binemeyecek ve bizde buna müsaade etmeyeceğiz. Rabbim inşallah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Lütfen birilerinin gönlü hoş olsun diye değil, ülkemizin ve memleketimizin geleceği için oy kullanalım. Necati Beyi güçlü bir şekilde seçelim ki hep birlikte inşallah Adilcevaz’a hizmet getirelim" dedi.

"ADİLCEVAZ’A FAZLASIYLA HİZMET EDECEĞİZ"

Ak Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar ise, Adilcevaz’a hizmet etmek istediklerini ifade ederek, "Belediye başkanımızın sizlere tahakkuk ettiği bu projelerin altına imzamızı atıyoruz. İnşallah sizler güçlü bir şekilde Necati Beyi başkan seçeceksiniz ve bizlerde sizlerden alacağımız güçle Adilcevaz ilçemize bu hizmetleri fazlasıyla yapacağız. Allah nasip ederse 5 yıl içerisinde Adilcevaz’a hizmet edeceğiz. Yola çıkarken bir güvenceniz, bir rehberiniz, bir pusulanız yada bir aracınız yoksa milleti kandırıp nereye götüreceksiniz. Yazık değil mi bu insanlara? Birileri sırf koltuk sahibi olacak diye, hırsını tatmin edecek diye Adilcevaz’ın geleceğini ateşe mi atacaksınız? Bunu sizin vicdanınız kabul edecek mi? Biz geleceğimizi birilerinin nefsine, birilerinin koltuğuna fedamı edeceğiz? Ben Adilcevazlı kardeşlerimin asla ve asla böyle bir şeye müsaade edeceklerine inanmıyorum. Adilcevaz’ın hizmete çok ihtiyacı var. Bize güçlü bir şekilde destek verin ki, bizde gittiğimiz yerlerden alnımızın akıyla istediğimiz hizmetleri fazlasıyla yapabilelim" dedi.

dsc_0041-032.jpgdsc_0048-027.jpgdsc_0070-010.jpgdsc_0105-003.jpgdsc_0112-011.jpgdsc_0192-001.jpgdsc_0231-002.jpgdsc_0244-002.jpgdsc_0253-002.jpgdsc_0261-001.jpgdsc_0271-001.jpgdsc_0274-002.jpgdsc_0275.jpgdsc_0304-001.jpgdsc_0313-002.jpgdsc_0324-001.jpgdsc_0327-001.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 13063 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.