1. HABERLER

  2. BİTLİS

  3. Milletvekili Vedat Demiröz Ramazan Bayramını Kutladı

Milletvekili Vedat Demiröz Ramazan Bayramını Kutladı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Demiröz mesajında vatandaşların mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlarken, bayramın tüm İslam âlemi ve tüm insanlık için barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını diledi.

Milletvekili Vedat Demiröz, Ramazan bayramının sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Hem toplumsal yaşamımızda hem de İslam Alemi olarak bizler için önemli ve kutsal olan bayramlarımız, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Millet olarak bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak, iyiye ve güzele yönelmeli, hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak kucaklaşabilmeliyiz. Aynı zamanda hem Ramazan Bayramı’nın hem de ülkemizde yapılacak seçimlerin heyecanı içerisindeyiz. Eminim ki milletimiz, 16 yıldır büyük fedakârlık ve özveriyle ülkemizin her bir tarafına sayısız hizmetler yapmış Ak Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na önceki seçimlerden de daha yüksek bir oy oranıyla destek vermeye devam edecektir. Ak Parti ve Cumhur İttifakı olarak 24 Haziran’da kazanacağımız zafer, hem içerideki hem de dışarıdaki hainlere vurulacak en ağır darbe olur. İnşallah kazanacağımız bu zaferle de 24 Haziran’da iki bayramı birden yaşarız. Bu vesileyle, Mübarek Ramazan bayramınızı, en içten duygularımla kutluyor; bayramın milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3359 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.