1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. MHP Adilcevaz’da Miting Düzenledi

MHP Adilcevaz’da Miting Düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde miting düzenledi.

A+A-

Tuncer NACAR / ADİLCEVAZ - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde miting düzenledi.

24 Haziran seçimleri öncesi MHP ilçede son mitingini yaparak, ilçe halkından ve seçmenlerden destek istedi. MHP’nin, seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği mitinge partililer önemli katılım sağladı.

Düzenlenen konvoyun ardından, Belediye meydanında düzenlenen miting, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Yapılan konuşmaların ardından kürsüye gelen MHP birinci sıra Milletvekili Adayı Davut Day, yaptığı konuşmada; "Adilcevazlı ve içinizden bir kardeşiniz olarak 24 Haziran seçimlerinde sizlerden destek bekliyorum. Sizlerde biliyorsunuz ki vatan ve memleket sevmenin en başında bulunan husus millete hizmet etmektir. Bizler seçimlerde Cumhur İttifakının ve Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. Evliyalar şehri Bitlis’e hep birlikte canımızı dişimize katarak hizmet edelim. Gelin bu makûs kaderi birlikte kaldıralım. 24 Haziran seçimleri ülkemiz için milat olacaktır.  Ülkemiz başkanlık sistemiyle şahlansın ve yükselsin. Ahtım olsun ki, yeni dönemde ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz hizmetlerle ileri medeniyete çıkacaktır" dedi.


davut-day.JPGimg_1866.jpgimg_2071.jpgimg_2192.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7562 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum