1. HABERLER

  2. TATVAN

  3. Memur-Sen’den Tatvan Kaymakamına Ziyaret

Memur-Sen’den Tatvan Kaymakamına Ziyaret

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak ve yönetim kurulu üyeleri, Tatvan Kaymakamlığına atanan Mehmet Ali Özkan'ı ziyaret etti.

A+A-

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak ve yönetim kurulu üyeleri, Tatvan Kaymakamlığına atanan Mehmet Ali Özkan'ı ziyaret etti.

Kaymakam Özkan’ı makamında ziyaret eden Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak ve yönetim kurulu üyeleri, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Tatvan’ın bölgedeki en güzel ilçelerden biri olduğunu dile getiren Cabir Durak, "Bölgedeki bu güzelliklerin arttırılması için huzur ortamının devam etmesi gerekmektedir. Tatvan Kaymakamlığına atanan Mehmet Ali Özkan’a şahsım ve yönetim kurulum adına yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Sendika faaliyetleri hakkında bilgi veren Durak, Kaymakam Mehmet Ali Özkan’a Besmele yazılı bir tablo hediye etti.


Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Cabir Durak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

img-20161226-wa0005.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4448 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
İlgili Haberler