1. HABERLER

  2. BİTLİS

  3. Mahalleli Belediyenin Gönüllü İşçisi Oldu

Mahalleli Belediyenin Gönüllü İşçisi Oldu

Bitlis Belediyesi'nin merkez Yükseliş Mahallesi'nde inşa edeceği sulama kanalı inşaatında mahalleliler gönüllü işçi olarak çalışıyor.

A+A-

Bitlis Belediyesi'nin merkez Yükseliş Mahallesi'nde inşa edeceği sulama kanalı inşaatında mahalleliler gönüllü işçi olarak çalışıyor. 

Bitlis Belediyesinin iş makineleri ve boru temin etmesinin ardından açılan kanallara vatandaşlar tarafından borular döşeniyor. Belediye ekiplerinin yetersiz kalmasından dolayı vatandaşların gönüllü olarak işçilik yaptığı çalışma belediye tarafından memuniyetle karşılandı.

Belediye Başkanı Hüseyin Olan, kent merkezindeki mahallelerde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Hüseyin Olan, kentin bütün mahallelerinde hizmet için adeta seferberlik ilan ettiklerini belirtti.

Çalışmaların diğer mahallelere de örnek olması gerektiğini belirten Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan, "Halkla bütünleşip, belediyecilik anlayışıyla çalışmaları yürüteceğiz. Vatandaşlarımızla imece usulü sulama suyu çalışmalarını yapıyoruz. Bunun diğer mahallelere de örnek oluşturacağını ümit ediyorum" dedi.

img_5036.jpg
img_5067.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3640 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.