1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Liseden Mezun Olan Öğrencilere Ücretsiz Üniversiteye Hazırlık Kursu

Liseden Mezun Olan Öğrencilere Ücretsiz Üniversiteye Hazırlık Kursu

Adilcevaz'da Lise mezunu öğrenciler için ikinci dönem ücretsiz YGS ve LYS "Destekleme ve Yetiştirme Kursları" açılacak.

A+A-

Cengiz VELİOĞLU / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Lise mezunu öğrenciler için ikinci dönem ücretsiz YGS ve LYS "Destekleme ve Yetiştirme Kursları" açılacak.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; 13 Şubat 2017 tarihinde başlayan kurs başvurularının 19 Şubat 2017 tarihinde sona ereceği bildirildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burak Turan Lise mezunu öğrencilere ücretsiz kurs vereceklerini belirterek, "İlçemizde Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından uygulamaya konulan "Destekleme ve Yetiştirme Kursları" kapsamında liseden mezun olan öğrencilerimize yönelik Adilcevaz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından üniversiteye hazırlık kursları açılacaktır. Öğrencilerimizden kurs için ücret alınmayacaktır. Liseden mezun olan öğrencilerimiz için açılacak kurslara kayıtlar başlamış olup, başvurular İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne yapılacaktır" dedi.


BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Öğrenim Belgesi (Diploma, mezun olabileceğine dair açık lise öğrenci belgesi)
2- Kimlik Fotokopisi

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 9500 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.