1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Kızak Dağıtarak Çocukları Sevindirdi

Kızak Dağıtarak Çocukları Sevindirdi

Çocuklara plastik kızak dağıtarak sevindiren Beşminare Akademi Düşünce Derneği Başkanı Serdar Durer, çocukların basit bir kızakla çok mutlu olabileceğini söyledi.

A+A-

Çocuklara plastik kızak dağıtarak sevindiren Beşminare Akademi Düşünce Derneği Başkanı Serdar Durer, çocukların basit bir kızakla çok mutlu olabileceğini söyledi.

Beşminare Akademi Düşünce Derneği Başkanı Serdar Durer,  poşetle kaymaya çalışan çocuklara plastik kızak dağıttı. Bitlis’in 8 ay boyunca karın yağdığı, tipi, fırtına ve ayazın hakim olduğu bir il olduğuna dikkat çeken Durer, kentin bir kayak merkezi haline getirilebileceğini söyledi.

Çocukların basit bir kızakla çok mutlu olduklarını söyleyen Durer, "Uzun yıllardır Bitlis'in etrafındaki dağların kayak sporu için elverişli hale getirilip, Bitlis’in bir kayak şehri havasına büründürülmesi gerektiğini defaatle söyledik. Ancak bugüne kadar istediğimiz neticeyi alamamanın vermiş olduğu bir bıkkınlıkla çocuklarla birlikte olmaya karar verdik. Çocuklar basit bir kızakla çok mutlu olabiliyorlar. Bir ara buradan geçiyordum, çocukların poşetle kaydıklarını gördüm. Poşetle kayan çocukların ailelerine giderek ziyarette bulundum. Poşetle kayınca sürekli hasta olduklarını söylediler. Bunun üzerine çocuklara kızak almaya karar verdim" dedi.

Sosyal medya üzerinde başlattığı kampanya üzerine gelen kızakları çocuklara dağıtarak, onları sevindirdiğini belirten Durer, "Bir çocuğu da siz sevindirin’ diye sosyal medya üzerinde bir kampanya başlattım. Dışarıda kalan Bitlisli hemşerilerimiz, çocuklarımıza kızak gönderdiler. Gelen kızakları şu an çocuklarımıza hediye ettik. Hepsine teşekkür ediyorum. Bu güzel çocukların mutlulukları görülmeye değer. Herkes bir çocuğa, bir kızak alabilir. Bitlis’in karı, zahmeti artık rahmete dönüşebilir. Bitlis'in merkezindeki dağlar, kayak sporu için elverişli hale getirilip, Bitlis bir kayak şehri havasına büründürülebilir. Her çocuğun bir kayağı, bir kızağı olabilir" dedi.

watermark-(1)-028.jpgwatermark-(2)-018.jpg
İLKHA

Bu haber toplam 3101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.