1. HABERLER

  2. TUHAF

  3. Kavak Ağaçları Ana Yola Devrildi

Kavak Ağaçları Ana Yola Devrildi

Bitlis merkezde toprak kayması nedeniyle kavak ağaçları yola devrilince facianın eşiğinden dönüldü.

A+A-

Bitlis merkezde toprak kayması nedeniyle kavak ağaçları yola devrilince facianın eşiğinden dönüldü.

Bitlis merkez çıkışında bulunan batarya kavşağı mevkiinde toprak kayması nedeniyle kavak ağaçları yola devrildi.

Olay akşam geç saatlerde meydana geldi. Kayan toprak ve devrilen kavak ağaçları yaya kaldırımının demir bariyerlerini yıkarak ana yola devrildi. Kavak ağaçlarının yola devrilmesi nedeniyle yol çift yönlü olarak trafiğe kapandı. Araç sürücüleri önce kavak ağaçları kendi imkanlarıyla yoldan kaldırmaya çalıştı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye yardımıyla yola devrilen ağaçlar kaldırıldı. Çift yönlü trafiğe kapanan yol yeniden açılırken olayın araç trafiğinin seyrek olduğu akşam saatlerinde olması olası bir faciayı önledi.


Öte yandan aynı mevki ve istikamette daha önce birçok kez büyük kaya parçaları yola düşmüş ve basında yer almasına rağmen yetkililerin önlem almamaları ise dikkat çekiyor.

watermark-(1)-026.jpg
İLKHA

Bu haber toplam 3880 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.