1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kadir Köstekçi Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Kadir Köstekçi Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Adilcevaz Belediye Başkanı aday adayı Avukat Kadir Köstekçi, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ilçe başkanlığına resmi başvurusunu yaptı.

A+A-

Adilcevaz Belediye Başkanı aday adayı Avukat Kadir Köstekçi, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ilçe başkanlığına resmi başvurusunu yaptı.

Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken, partilerin aday adaylığı süreci devam ediyor. Ak Parti daha önce 12 Kasım 2018 tarihinde sonlandıracağını açıkladığı adaylık başvuru tarihini 16 Kasım 2018 Cuma günü Saat 17.00’ye kadar uzattı.

Ak Partinin aday adaylığı sürecinde son başvuru tarihine iki gün kala Avukat Kadir Köstekçi’de AK Parti’den Adilcevaz Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Parti binasında İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu’ya başvurusunu teslim eden Köstekçi, 2019 yerel seçimlerinin ve adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.


Adilcevaz Belediye Başkanı aday adayı Kadir Köstekçi, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Bugün itibariyle Adilcevaz Belediye Başkanlığı için üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğum AK Parti’den resmi aday adaylık başvurumu yapmış bulunmaktayım. Meselemiz sen ya da ben davası değil. Doğunun incisi Adilcevaz’ımızın yarınları ve çocuklarımızın geleceği meselesidir. Bizlerde bunun bilincinde olarak bu yola çıktık. Bu manada; her zaman olduğu gibi bu seçim sürecini de toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak, kalp kırmadan ve kimsenin incinmesine izin vermeden tamamlamak için elimizden geleni yapacağız. Saygıdeğer Adilcevazlı hemşehrilerimin de desteğini arkama alarak doğup büyüdüğüm, sevdalısı olduğum memleketim Adilcevaz’a çok güzel hizmetler kazandırabileceğimizin inancı içerisindeyim. Tüm bu duygu ve düşüncülerle Adilcevaz’ımıza ve Adilcevazlı hemşehrilerimize hizmet amacıyla çıktığımız bu yolun hakkımızda hayırlı olmasını diliyorum. Benden desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza ve büyüklerimize teşekkürlerimi iletir, tüm aday adaylarımıza başarılar dilerim. Bu sürecin sonunda kazanan Adilcevaz olacaktır" diye konuştu.

2-1-1024x683.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 9380 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
8 Yorum