1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. İlkokul Öğrencilerine İmam Hatip Ortaokulu'nun Tanıtımı Yapıldı

İlkokul Öğrencilerine İmam Hatip Ortaokulu'nun Tanıtımı Yapıldı

Bitlis’in Adilcevaz Aydınlar İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencilerine yönelik İmam Hatip Ortaokulu tanıtıldı.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz Aydınlar İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencilerine yönelik İmam Hatip Ortaokulu tanıtıldı.

İlçe merkezindeki okulları tek tek gezerek öğretmenlere ve öğrencilere tanıtımlar yapılarak imam hatipli olmanın avantajları anlatılırken, uzun yıllar ülkemizde din eğitimi alanında önemli katkıları olan İmam Hatip Okullarının tanıtım çalışmaları kapsamında Aydınlar İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü, İmam Hatip Ortaokullarını tanıtım komisyonu oluşturarak çalışmalara başladı.

Komisyonda yer alan okul müdürü Şakir Karaaslan, Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Günal, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Uğur Durmuş, okul tanıtımı çalışmaları kapsamında broşür ve tanıtım sunusu hazırlayarak Aydınlar İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencilerine İmam Hatip Ortaokullarının tanıtımını yaptı.

Öğrencilere okulun tanıtım sunusu ile birlikte İmam Hatip okullarının yasal dayanağı, okutulan dersler, mezuniyet sonrasında istihdam alanları, okul kültürü ve sosyal ortam, öğrencilere kazandırılması hedeflenen beceriler, okulun katılmış olduğu yarışmalar ve elde edilen dereceler ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Program sonunda öğrencilerle karşılıklı soru ve cevap şeklinde bilgilendirmeler yapılarak öğrencilerin İmam Hatip Ortaokulları hakkındaki merakları giderildi.

img-20190530-wa0002.jpgimg-20190530-wa0007.jpgimg-20190530-wa0009.jpgimg-20190530-wa0012.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 9729 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.