1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. İlçemizde Okuma Yazma Seferberliği

İlçemizde Okuma Yazma Seferberliği

Adilcevaz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Emre Yılmaz, ilçede okuma yazma bilmeyen vatandaşları açtıkları kurslara katılmaları konusunda çağrıda bulundu.

A+A-

Adilcevaz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Emre Yılmaz, ilçede okuma yazma bilmeyen vatandaşları açtıkları kurslara katılmaları konusunda çağrıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın başlattığı okuma yazma seferberliği kapsamında Adilcevaz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, okuma yazma bilmeyen vatandaşlar için kurs açacak.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Emre Yılmaz, okuma yazma bilmeyen vatandaşları İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne beklediklerini ifade ederek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında müdürlüğümüzce ilçe merkezi ve köylerimizde okuma yazma kursları açılacaktır. Bu kapsamda eğitim öğretim çağı dışına çıkmış olan, okuma yazma bilmeyen ilçemiz merkezi ve köylerimizde ikamet eden tüm vatandaşlarımızın ilçemiz halk eğitimi merkezinin yanı sıra evlerine en yakın okula şahsen başvurmalarını bekliyoruz. 19 Şubat 2018 tarihinde başlayacak olan kurslarda hedefimiz, ilçemizdeki okuma yazma bilmeyen herkesin okuma yazma öğrenmesi ve bu sayede ilçemizdeki okuma yazma oranının yükseltilmesi olacaktır. Bu nedenle okuma yazma bilmeyen tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3486 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.