1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Gençlere Proje Hazırlama Eğitimi Verilecek

Gençlere Proje Hazırlama Eğitimi Verilecek

Adilcevaz Girişim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından, gençlere yönelik proje yazma teknikleri konusunda kurs açılacak.

A+A-

Adilcevaz Girişim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından, gençlere yönelik proje yazma teknikleri konusunda kurs açılacak.

Girişim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanarak, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’na (DAKA) sunulan "Adilcevaz Proje ve Danışmanlık Konusunda Uzmanlaşıyor" isimli proje sayesinde, gençlerin proje hazırlaması ve başarılı gençlerle ilçede proje ofisi kurulması amaçlanıyor.

Verilecek olan eğitim sayesinde, İlçenin en büyük problemlerinden olan proje başvurusu yapma sorunu ortadan kaldırılarak ilçeye yatırımların önü açılacak.

Girişim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Kadir Köstekçi, ilçenin kalkınması adına gençlere önemli bir fırsat sunduklarını ifade ederek, "Derneğimiz tarafından hazırlanarak DAKA’ya sunduğumuz projemiz sayesinde ilçemizdeki gençlerimize proje yazma teknikleri konusunda eğitim vereceğiz. Dernek binasında başlatacağımız kurs sayesinde ilçemizin en büyük problemlerinden olan proje başvurusu yapma sorununu ortadan kaldırmayı hedeflemekteyiz. Her sene onlarca, belki yüzlerce proje yazarak ilçemizdeki projelerin buradan yürümesini sağlayarak ilçemizin kalkınmasına, esnafların ve ticaretçilerin KOSGEB projeleriyle desteklenmesine ve ilçeye daha fazla hizmet gelmesine vesile olmak istiyoruz. Proje kapsamında 50 gencimize 5 gün sürecek proje yazım teknikleri ile ilgili sertifikalı eğitim vereceğiz. Eğitimler 22-23 ve 29-30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde GKY-DER Emre Akbaba Gençlik Merkezinde olacaktır" dedi.

Sınırlı sayıda kursiyerin alınacağı eğitim için müracaatların 0542 669 22 61 numaralı telefondan yapılabileceği bildirildi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5811 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.