1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Fettah Aksoy’dan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a Destek

Fettah Aksoy’dan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a Destek

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Ak Parti Adilcevaz seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Ak Parti Adilcevaz seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek, Adilcevaz Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Necati Gürsoy’a destek çağrısında bulundu.

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi ilçeye gelen Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Ak Partinin Adilcevaz seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek Ak Parti Adilcevaz Belediye Başkan adayı Necati Gürsoy’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Fettah Aksoy, İlçeye yatırımların devam etmesi ve istihdamın sağlanması için Necati Gürsoy’un yeniden belediye başkanı olması gerektiğini belirterek, "Necati bey ile birlikte aynı dönem başkanlık yaptık. Kendisi siyasette ve bürokraside bizden tecrübeli olan bir abimizdir. Aynı zamanda Adilcevaz başta olmak üzere bölgemize ve köylerimize büyük hizmetleri olmuştur. Bu yönden Adilcevaz çok şanslıdır. Ben geçmiş dönemde Ankara’da Adilcevaz için yapmış olduğu girişimlerinin ve göstermiş olduğu çabasının şahidiyim. Adilcevaz’a yapacağı hizmetlerin devamı için ilçe halkının bu dönemde mutlaka Necati Bey ile yola devam etmesi gerekiyor. Çünkü hükümetimizin Adilcevaz ilçemize yapacağı yatırımlar için mutlaka Necati Beyi yeniden başkan olarak seçmelisiniz ki Adilcevaz hükümetimizin yatırımlarından faydalanabilsin. Adilcevaz halkının Necati Bey gibi değerli bir şahsiyete duyarsız kalmayarak sahip çıkacağını umuyorum. Adilcevaz halkının hataya düşeceğine ve yanlış yapacağına ihtimal vermiyorum. Bu güzel ilçenin hükümetimizin ve devletimizin nimetlerinden faydalanmaya ihtiyacı var. Muhalefet partisinden olacak bir belediye başkanının Adilcevaz’a hizmet getirmesi zorlaşacak ve mutlaka eksikliklerle karşılaşabilirsiniz. Böyle bir durumda Adilcevaz’a yazık olabilir. Belediyecilik konusunda kendisini ispat eden bir partinin adayının belediye başkanı olması her zaman artı puandır. Bu nedenle hep birlikte Necati Beye sahip çıkmanızı temenni ediyorum. Dolayısıyla hükümetin desteği olmadan bir belediye başkanının hizmet yapma şansı yoktur. Mutlaka hükümetin desteğini arkanıza almalısınız. İnşallah Adilcevaz’da 31 Martta güzel bir sonuçla Necati Beyi yeniden başkan olarak göreceğiz. Necati Beye çıkmış olduğu bu yolda üstün başarılar diliyorum ve her zaman desteğimizle kendisinin yanındayız" dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Tatvan Belediye Başkanı Fettah Bey, başkanlığı döneminde çok güzel işlere imza attı. Allah kendisinden razı olsun. Tatvan’a çok büyük emekleri oldu. Kendisinin önümüzdeki yıllarda Tatvan’a ve Bitlis’e yeniden güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. İnşallah yeni dönemde yarım kalan projelerimizi tamamlayıp ilçemizi çok güzel bir şehir haline getireceğiz. Projelerimizin çoğunluğu programa alınan ve yeni dönemde kesinlikle faaliyete geçirilecek projelerdir. İnşallah hükümetimizin desteğiyle ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz. Fettah Beye buraya kadar gelip desteklerini sunduğu için kendisine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Daha sonra Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı M. Arif Tusun ve Ak Parti Adilcevaz ilçe başkanı A. Hamdi Tutçu Ak Parti Ahlat seçim bürosunu ziyaret ederek, Ak Parti Ahlat Belediye Başkan adayı A. Mümtaz Çoban’a başarı dileklerinde bulundu.

20190301_145847.jpg20190301_150128.jpg20190301_150215.jpgimg-20190301-wa0024.jpgimg-20190301-wa0028.jpg
www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 11833 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.