1. HABERLER

  2. BÖLGE HABERLERİ

  3. Erciş'te Jandarma Karakoluna Bombalı Saldırı

Erciş'te Jandarma Karakoluna Bombalı Saldırı

Van’ın Erciş ilçesinde bir grup PKK’lı tarafından jandarma karakoluna bombalı araçla düzenlendi.

A+A-

Van’ın Erciş ilçesinde bir grup PKK’lı tarafından jandarma karakoluna bombalı araçla düzenledikleri saldırıda 1 asker ve 1 korucu şehit oldu.

Erciş ilçesin de bulunan Pay Jandarma Karakoluna PKK’lı teröristler tarafından bomba yüklü araç ile saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 asker ve 1 korucu şehit olurken, 10 güvenlik görevlisi yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla Erciş Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, bölgeye çok sayıda takviye ekipler sevk edildi.

Şehit olan j. Er Eyyüp Öksüz ve ismi öğrenilmeyen Köy korucusu için bugün saat 11.00 de tören düzenlenecek, Samsun doğumlu olan, Şehit Er Öksüz'ün cenazesi Ailesinin ikametgahı olan Ankara'ya gönderilecek, Şehit korucunun cenazesi de Erciş'in Ulupamir Köyünde toprağa verilecek. 

İHA

Bu haber toplam 3021 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.