1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Emekli Maaşı İkramiye Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Emekli Maaşı İkramiye Açıklaması

Emekli maaşı alan ve alacaklar hakkında son zamanlarda ortaya atılan emekli maaşı ikramiyelerinde kesinti olacağı hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı.

A+A-

Emekli maaşı alan ve alacaklar hakkında son zamanlarda ortaya atılan emekli maaşı ikramiyelerinde kesinti olacağı hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, "Böyle bir sahtekarlık olur mu? Bunu ortaya atanların derdi başka." ifadelerine yer verdi. Detaylar haberimizin devamında yer almakta...


Emekli maaşı alan ve alacak olanların bu yılda emekli maaşlarına ek olarak emekli maaşı ikramiyelerinden kesinti olacağı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a emekli maaşı alan ve alacak olanlara verilecek ikramiyelerle ilgili olarak soru soruldu.

Gazeteciler tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "SSK emeklilik ikramiyelerinin kesileceğine ilişkin bir iddia ortaya atıldı. Böyle bir düzenleme var mı? İlave tedbirler almayı gerektirecek bir durum var mı? Yargı paketi kapsamında Ocak ayı sonunda infaz yasası gelecek demiştiniz. Tarih verebilir misiniz?" soruldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN EMEKLİ MAAŞI İKRAMİYE AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise emekli maaşı alan ve alacak olanları yakından ilgilendiren emekli maaşı ikramiye açıklaması şöyle:

"Ne onun kaldırılması var, ne ikramiyelerin kaldırılması var. Öyle bir şey yok. Kaldıracaksak bunu benim anons etmem lazım, partimizin sözcüsünün anons etmesi lazım veya Cumhurbaşkanlığı sözcüsünün anons etmesi lazım. Böyle bir sahtekarlık olur mu? Bunu ortaya atanların derdi başka. Şu anda yargı paketi üzerindeki çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Meclis'teki komisyonlardaki çalışmalar bittiği anda hemen inşallah o da gelecek."

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 20336 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.