1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cemal Taşar Adilcevaz’da Köylü Vatandaşlardan Destek İstedi

Cemal Taşar Adilcevaz’da Köylü Vatandaşlardan Destek İstedi

Ak Parti Bitlis Milletvekili adayı Cemal Taşar, seçim çalışmaları kapsamında Adilcevaz’da köy ziyaretlerinde bulunarak seçmenden destek istedi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Ak Parti Bitlis Milletvekili adayı Cemal Taşar, seçim çalışmaları kapsamında Adilcevaz’da köy ziyaretlerinde bulunarak seçmenden destek istedi.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalarını sürdüren AK Parti Bitlis milletvekili adayı Cemal Taşar, ilçeye bağlı Bahçedere, İpekçayır, Gölüstü ve Sefasahil köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Köylerde vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Taşar, sorunların çözümü noktasında yetkili yerleri telefonla arayarak köylü vatandaşların sorunlarının giderilmesini istedi.

Milletvekili Adayı Cemal Taşar, Ak Parti ile ülkede refah seviyesinin yükseldiğini ifade ederek, "Recep Tayyip Erdoğan, milleti ile barışık, ümmetin sahibi bir liderdir. Bu lidere sahip çıkmakta herkesin görevidir. 24 Haziran seçimleri ülkemiz için çok önemli bir seçimdir. Bizlere vereceğiniz destekle hem Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçelim hem de bizleri güçlü bir şekilde meclise gönderin ki memleketimize istediğimiz hizmetleri getirebilelim. Yaparsa yine Ak Parti yapar. Destek sizden, hizmet bizden inşallah. Ak Parti ile birlikte devletimiz vatandaşına her türlü desteği vererek sahip çıkıyor. Şimdiye kadar devlet vatandaşına bu kadar sahip çıkmamıştı. Yapılan hizmetleri ve verilen destekleri görerek elinizi vicdanınıza koyup ona göre oyunuzu kullanınız. İnşallah sizlerin desteğiyle ilimize, ilçelerimize ve köylerimize daha çok hizmet ve daha büyük yatırımlar gelecek. Türkiye 24 Haziran’dan itibaren yeni bir yönetim modeline geçecek. Bu anlamda tarihi bir seçim bizleri bekliyor. Kimsenin bu seçimlerde şahsiyet yapma, duygusal davranma gibi bir hakkı yok. Cumhurbaşkanımız şer odakları ile mücadele ederken, her Ak Parti sevdalısı bu bilinç ve değerlere uygun olarak hareket etmek zorundadır. 24 Haziran da inşallah partimiz yine büyük bir zaferle çıkacaktır" dedi.

Köy ziyaretlerinin ardından Milletvekili adayı Cemal Taşar ve beraberindekiler, Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman’ı makamında ziyaret etti. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda okul müdürleriyle bir araya gelen Taşar,  24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için destek istedi. Toplantı sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş tarafından Cemal Taşar’a tablo hediye edildi.

Adilcevaz ilçesinde yapılan seçim çalışmasına Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Arif Tusun, Ak Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanğlay, Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, İl Genel Meclis Üyesi Halil Sergici, Adilcevaz eski belediye başkanı Adnan Göksoy, Belediye Meclis Üyesi Cemil Günay ve çok sayıda partili katıldı.


dsc_0110-006.jpgdsc_0114-007.jpgdsc_0116-003.jpgdsc_0117-004.jpg
dsc_0126-006.jpgdsc_0142-004.jpgdsc_0148-004.jpgdsc_0159-004.jpgdsc_0164-004.jpgdsc_0178-003.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4709 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.