1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Canan Karatay'dan Uşkunla İlgili Önemli Açıklama

Canan Karatay'dan Uşkunla İlgili Önemli Açıklama

Beslenme konusundaki tavsiyeleri ile Türkiye’nin yakından takip ettiği Prof. Dr. Canan Karatay, vatandaşların severek yediği uşkun için flaş sözler kullandı.

A+A-

Beslenme konusundaki tavsiyeleri ile Türkiye’nin yakından takip ettiği Prof. Dr. Canan Karatay, vatandaşların severek yediği uşkun için flaş sözler kullandı. Uşkunu öve öve bitiremeyen Karatay, aynı zamanda uşkunun yemek olarak tüketildiğini açıklayarak çok sağlıklı olduğuna vurgu yaptı.

Açıklamaları ile dikkat çeken Prof. Dr. Karatay, kendisine ikram edilen uşkunu alarak önce dişleri ile kopardı, ardından da soyup hem yedi hem ikram etti.

Uşkunun çok güzel olduğunu, biraz ısındığı zaman ekşi ve tatlının bir araya gelerek müthiş bir lezzetin ortaya çıktığını belirten Prof. Dr. Karatay, "Üzerine de yumurta gelince dünyanın en sağlıklı yemeğidir. Bir kere antioksidan, vitamin, C vitamini dolu. Omega 3-6 mineral dolu. Her şey var. Kalp dostu ama tek başına kalp dostu değil. Uşkun aynı zamanda beyin, tiroit, kalp, karaciğer dostudur" dedi.

prof-dr-canan-karatay-ikram-edilen-iskini-eliyle-cxo_galeri.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7838 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.