1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Bitlis’te Yanlış Yol İsimli Oyun Sahnelendi

Bitlis’te Yanlış Yol İsimli Oyun Sahnelendi

Bitlis Ak Parti Gençlik Kolları'nın düzenlediği gecede gençler, Şehit Mahir Ayabak İlkokulu'nda 15 Temmuz'u anlatan "Yanlış Yol" adlı oyunu sahneledi.

A+A-

Bitlis Ak Parti Gençlik Kolları'nın düzenlediği gecede gençler, Şehit Mahir Ayabak İlkokulu'nda 15 Temmuz'u anlatan "Yanlış Yol" adlı oyunu sahneledi.

Geceye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, eski milletvekili Vahit Kiler, Ak Parti Bitlis İl Başkanı Nasrullah Tanglay, Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Nasır ve birçok davetli katıldı.

Gecede konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, "Bu okula ismini veren Şehidimiz Mahir gibi gençlerimiz sayesinde bugün buradayız. 15 Temmuz'da canını hiç düşünmeden verdiler. Bu millet asla darbecilere, fitnecilere prim vermeyecektir. Biliyorum ki 16 Nisan'da gençler Evet diyerek, 15 Temmuz günü darbecilere prim vermeyen gençlerimizin izinde giderek Avrupa'ya, ülkemizi yıkmak isteyenlere en güzel cevabı verecektir. Eğitim hayatımı üniversiteye kadar Bitlis'te tamamladım. Bitlis eğitimde çok yol kat etti. Biz ne yapıyorsak sizler için yapıyoruz. Artık eğitimde fiziki eksiklik kalmadı. Şimdi kaliteyi arttırmak için çalışıyoruz. 16 Nisan'dan sonra güçlü Türkiye için hep beraber yürümeye devam edeceğiz" dedi.

img-20170414-wa0090.jpgimg-20170414-wa0092.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3622 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.