1. HABERLER

  2. BİTLİS

  3. Bitlis'te Tugay Komutanı Gözaltına Alındı

Bitlis'te Tugay Komutanı Gözaltına Alındı

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Bitlis 10. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Arif Seddar Afşar'ın gözaltına alındığını belirtti.

A+A-

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Bitlis 10. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Arif Seddar Afşar'ın gözaltına alındığını belirtti.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde bir grubun darbe girişiminin önlenmesinin ardından Bitlis'te de hareketli saatler yaşanıyor.

Gece boyunca vatandaşların sokaklarda olduğu kentte sabah saatlerinde Bitlis 10. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Arif Seddar Afşar gözaltına alındı.

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, İçişleri Bakanlığı'nın talimatı ile Tuğgeneral Afşar'ın darbe girişimine destek verdiği gerekçesiyle görevden alındığını ve Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararıyla da polis ekipleri tarafından gözaltına alındığını açıkladı.


DHA

Bu haber toplam 6619 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.