1. HABERLER

  2. BİTLİS

  3. Bitlis’te Teröre Lanet Yürüyüşü Yapılacak

Bitlis’te Teröre Lanet Yürüyüşü Yapılacak

Ak Parti Bitlis İl Başkanlığı, yaşanan acı olaylara tepki göstermek amacıyla, teröre lanet yürüyüşü düzenleyecek.

A+A-

Ak Parti Bitlis İl Başkanlığı, yaşanan acı olaylara tepki göstermek amacıyla, teröre lanet yürüyüşü düzenleyecek.

Ülkemizde son günlerde yaşanan terör olaylarının artması ve çok sayıda güvenlik personelinin şehit olması, tüm yurtta tepkilere yol açtı. Yaşanan acı olaylara tepki göstermek amacıyla 20 Aralık 2016 Salı günü Saat:12.30’da Bitlis Gökmeydanı’nda "Teröre Karşı Milli Birlik" yürüyüşü düzenlenecek.

Bitlis merkezin yanı sıra Adilcevaz, Ahlat, Güroymak, Hizan, Mutki ve Tatvan ilçelerinden de çok sayıda vatandaşın yürüyüşe katılarak teröre karşı birlik ve beraberlik mesajları vermesi bekleniyor.

Bitlis Gökmeydanı’nda düzenlenecek olan yürüyüşe, Adilcevaz Belediye meydanından ve Belediye önünden Saat:10.30’da araçlar kalkacak. Yürüyüşe katılmak isteyen vatandaşlar araçlarla Bitlis'e götürülecek.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, tüm vatandaşların yürüyüşe katılarak teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı vermeleri çağrısında bulundu.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4029 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum