1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Bitlis’te AMATEM ve ÇEMATEM Açılacak

Bitlis’te AMATEM ve ÇEMATEM Açılacak

Bitlis’e sağlık alanında yapılan yatırımlara bir yenisi daha eklendi.

A+A-

Bitlis’e sağlık alanında yapılan yatırımlara bir yenisi daha eklendi.

Madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında önemli bir adım olan AMATEM (Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi) ve ÇEMATEM (Çocuk ve Ergen Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi) toplamda 30 milyon TL’lik bir yatırımla bu yıl sonuna kadar hizmete açılacak.

Projesi tamamlanan, önümüzdeki günlerde ihalesi yapılarak inşaatı başlayacak olan tedavi merkezleri, Bitlis’te önemli bir ihtiyaca cevap olacak. Kısa süre içerisinde hazırlıkları tamamlanarak hizmete girmesi planlanan AMATEM ve ÇEMATEM sayesinde alkol ve uyuşturucu bağımlısı olan hastalar yeniden hayata kazandırılacak. 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz,  2018 yatırım programına alınan projenin Bitlis için büyük önem arzettiğine dikkat çekti.

Demiröz,  "Madde bağımlılığı hükümetimizin öncelikli mücadele alanlarından biri. Artık biz de bu mücadeleyi ilimizde hızlı bir şekilde yapabileceğiz. Uyuşturucuya bulaşmış vatandaşlarımıza çare, ailelerine de umut olacak bu merkezler sayesinde inşallah huzur ortamımızı korumaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bitlis’imize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5148 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.