1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bitlis’te Ak Parti Aday Adayları Netleşti

Bitlis’te Ak Parti Aday Adayları Netleşti

24 Haziran 2018 Milletvekili Genel Seçimi öncesi siyasi partilerde aday adayı olacak isimler yavaş yavaş kendini göstermeye başladı.

A+A-

24 Haziran 2018 Milletvekili Genel Seçimi öncesi siyasi partilerde aday adayı olacak isimler yavaş yavaş kendini göstermeye başladı.

Başvuruların tamamlandığı milletvekili aday adaylığı için gözler AK Parti’ye çevrildi. 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği erken seçiminde heyecan her gün biraz daha artarak devam ederken, Bitlis’ten Ak Parti aday adaylığına 32 başvuru yapıldı.

Milletvekili seçiminde Bitlis’te aday adayı olmayı düşünen isimler netleşti.

İşte Ak Parti’den Bitlis Milletvekili olmak isteyen ve adaylık için resmi başvurularını yapan isimler şöyle; Vedat Demiröz, Vahit Kiler, Edip Safter Gaydalı, Emrullah Tekin, Mücahit Kumandaveren, Nuri Dağdağan, Uğur Oto, Adnan Süphanoğlu, Ahmet Çelik, Bilal Çıplak, Celal Yaşar, Cemal Taşar, Emrullah Yıldırım, Esengül Güloğlu, Fethi Çevik, Fevzi Taşemir, Gülten Sevil Öztürk, Handan Kanık, Mehmet Ümit Bilik, Mehmet Ilık, Mehmet Zeki Peker, Mehmet Sıddık Kara, Muhammet Mustafa Üstün, Nahit Yaman, Özlem Ozan, Rahmetullah Gümüş, Remzi Oto, Rıdvan Sinecen, Sadık Yasak, Şahin Özdemir, Yüksel Dağ, ve Turgut Başdaş olarak açıklandı.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 11437 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
16 Yorum